Se denne side på engelsk – klik her

Esthetique Magasin

DKF udgiver fagbladet ESTHETIQUE for professionelle skønhedsmedarbejdere, herunder kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere, make-upartister, mikropigmentister, stylister, beautykonsulenter, spa- og wellnessudbydere samt udvalgte kosmetikkæder. Gennem artikler, produktomtaler og interviews oplyser, underholder og inspirerer vi vores læsere, vi stiller skarpt på nye tendenser og nyheder indenfor skønhedspleje og wellness med relevans for målgruppen samt behandler emner, der vedrører arbejdsliv, arbejdsglæde, personlig udvikling og succes.

Læs Esthetique digitalt

Markedsføring i Esthetique

ESTHETIQUE er det førende magasin til den professionelle skønhedsbranche, ønsker du som leverandør at markedsføre dig via ESTHETIQUE, kan du læse mere om dette og se priser ved at klikke på nedenstående link og downloade medieinformation i pdf format.

Modtag Esthetique

Er du tilknyttet skønhedsbranchen og modtager du ikke ESTHETIQUE, udfyld da nedenstående formular og vi vil herefter sørge for at du fremover modtager magasinet.

Udfyld formularen for at modtage Esthetique Magasin

Leverandører og Esthetique

DKF udsender jævnligt leverandørinformation ud via nyhedsmails. Hvis du er leverandør og gerne vil modtage information om temaer i Esthetique, den årlige beautymesse og anden info målrettet leverandører, så skynd dig at tilmelde vid nedenstående tilmelding.

Tilmeld modtagelse af email til Leverandører

Få seneste nyt fra Dansk Kosmetolog Forening

Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyttig viden omkring events og meget mere.