Heima Beauty

…A Passion for Beauty Brands on a Mission…

Hos Heima har vi en passion for ærlige produkter, der indeholder det bedste forskningen og naturen omkring os kan tilbyde. Vi importerer hudpleje- og livsstilsprodukter hjem fra den anden ende af verden, der i en hverdag med stress og jag kan få tiden til at stå stille et øjeblik.

Heima Beauty Trading Company er en ung virksomhed med fingeren på pulsen og et højt serviceniveau. Vi har agenturet på Kalahari Lifestyle; en plante-aktiv Fairtradeserie med alt indenfor salgsprodukter og professionelle produkter til et væld af ansigts- og kropsbehandlinger. Vi lancerer op til 8 produktnyheder hvert halve år, så du altid kan tilbyde dine kunder nye, spændende oplevelser.

Kalahari Lifestyle

Carina Franck, stifter og direktør for Kalahari Lifestyle International, voksede op på en farm i Kalahari, hvor hun helt fra barnsben oplevede, hvordan ørkenens indfødte folk anvendte planter, urter og ler til madlavning, medicin og hudpleje. ​

​Dette inspirerede hende til at skabe en produktserie baseret på de indfødtes ældgamle viden om naturen omkring dem.

Kalahari Lifestyle produkterne består derfor af 90-95% naturlige ingredienser – som opkøbes af små lokale farmere, Fairtrade- og Phytotrade organisationer i Afrika. Ved køb af et Kalahari Lifestyle produkt bliver du automatisk Kalahari Humanitarian Partner, da en stor del af overskuddet fra​ ​ salget af​ produkterne går direkte til velgørende formål i Sydafrika. Vi støtter bl.a. flere skoler med undervisningsmaterialer, sender gratis lægehjælp ud i yderområderne i flere gange årligt og støtter unge kvinder gennem Iværksætterprogrammer.

Hvert eneste Kalahari produkt er baseret på en buket af nærende planteolier, fugtgivende urteekstrakter og aktive formler med anti-age effekt. Kalahari produkterne er et sansebombardement af smukke emballager, forførende ørkendufte og luksuriøse konsistenser – en virkelig autentisk, afrikansk oplevelse.

Vore emballager er 100% genanvendelige og vi anvender udelukkende genbrugspapir. Vi opfordrer desuden til Upcycling: de smukke emballager kan anvendes til urtepotter, smykkeskrin eller gaveæsker – kun fantasien sætter grænser. Produkterne er naturligvis ikke testet på dyr og indeholder ikke parabener, farvestoffer eller anden skadelig kemi.

Kalahari Lifestyle’s fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed gør serien til en en banebrydende eco-smart serie – og den første på markedet der helt ekstraordinært indfanger det sande Afrika.

Kunde hos Heima

Har du succes, har vi det også. Er du kunde hos os, bliver du en del af et team, hvor de vigtigste nøgleord er samarbejde, forståelse og kommunikation. Vi arrangerer løbende inspirerende Workshops, hvor du bl.a. kan møde kvinden bag serien, Carina Franck fra Sydafrika, og dine Kalahari Kollegaer fra hele landet.

Vi tilbyder dag-til-dag levering, attraktive salgskonkurrencer hvor hovedpræmien er en gratis tur til Sydafrika og fordelagtige betalingsbetingelser. Vi bakker dig op med gratis prøver/markedsføringsmaterialer og vi deltager gerne ved dine kundeaftener og andre arrangementer.

Markedsføring er vigtig og vi sætter en stor ære i at skabe professionelle nyhedsbreve til dine kunder, brochurer og tilbudsmateriale hvor du altid kan se vore tilbud og promotions 6 måneder frem, så du kan planlægge dine indkøb.

“At være kunde hos Heima betyder for mig at jeg får alt den support, uddannelse og vejledning, jeg har brug for. De er altid på pletten med den nyeste information og står altid klar til at give en hjælpende hånd. Alt hvad jeg kunne ønske mig af en distributør leverer Heima – og mere til.”

– Randi Jakob
Indehaver, Klinik Tri-all

“Hos Heima mærker man tydeligt en begejstring og dedikation for Kalahari, hvilket er utrolig smittende og givtigt. Den begejstring afspejler sig i servicen, man får som forhandler. Uanset om man kun er sig selv i klinikken, så får man en fantastisk behandling/ service med et utroligt nærvær.”

– Mette Nielsen
indehaver, Resenbro Hudplejeklinik

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig som klinikejer, eller en produktpræsentation hos os eller i din klinik.

Vi glæder os til at møde dig.

Anne-Sofie Seiberg
Indehaver

Information

Tlf. +45 20210245

Mail: 
fie@heimabeauty.com

Web:
www.heimabeauty.com
www.kalahairstyle.dk

Adresse:
Klotrupvej 10
8832 Skals

Facebook


Få seneste nyt fra Dansk Kosmetolog Forening

Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyttig viden omkring events og meget mere.