Bliv medlem

Få seneste nyt fra Dansk Kosmetolog Forening

Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyttig viden omkring events og meget mere.

Exuviance

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to læger, som opdagede og tog patent på alfahydroxysyreteknologien (AHA) – en af hudplejesektorens største innovationer i de seneste årtier.

Udviklede den første AHA-peeling
Det var en banebrydende begivenhed, da Exuviance i 1980’erne udviklede den første standardiserede peelingbehandling med glykolsyre og effektive AHA-produkter. Virksomheden blev grundlagt af Dr. Eugene Van Scott, der er førende dermatolog, og Dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som speciale. Dr. Van Scott og Dr. Yu er anerkendt som AHA-teknologiens opfindere og grundlæggere. I dag har de to læger mere end 120 patenter på sammensætninger og behandlinger. De er også internationalt anerkendte autoriteter inden for udvikling og dermatologisk brug af AHA. Deres forskningsresultater er en lang række gange blevet publiceret i førende medicinske tidsskrifter.

Dermatologisk udviklet hudplejesystem
Exuviance tilbyder et komplet system af videnskabeligt udviklede, højeffektive hudplejeprodukter med alfa- og polyhydroxysyrer – kombineret med de nyeste teknologier og innovationer.  

Hudplejesystemet er udformet med det formål at tage hensyn til de individuelle behov hos forbrugere, som ikke har brug for en hudlæge, men som alligevel ønsker at udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne i Exuviance Skin Care System er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers lukker porerne til og giver huden et mat, tørt og afskallende udseende, af nye celler, som giver huden en sundere udstråling. Resultatet er en hud med et smukkere, yngre og sundere udseende.

Rost forskning
Der ligger mere end 40 års forskning og klinisk erfaring bag udviklingen af de avancerede hudplejeprodukter fra Exuviance. Også i dag er Exuviance-forskningen helt på forkant med udviklingen. Exuviance er særlig stolt over sin kliniske historie og dominerende position i den professionelle hudplejebranche. Passionen og visionen hos virksomhedens stiftere er en drivende kraft og en forklaring på, at Exuviance har så stor succes.  

Dr. Van Scott og Dr. Yu modtog i 2010 Discovery Award, en prestigefyldt pris fra the Dermatology Foundation, for deres meget væsentlige bidrag til forskning inden for dermatologi.

Health & Beauty of Scandinavia er siden 20 år Nordisk distributør af Exuviance hudplejesystem. Produkterne fra Exuviance sælges kun hos kosmetologer/kosmetiker, som har gennemgået uddannelse i Exuviance. Er du uddannet kosmetiker/kosmetolog, og har du lyst til at arbejde med Exuviance, er du hjertelig velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.

Information

Tlf. +45 33919148

Mail: 
info@exuviance.dk

Web:
www.exuviance.dk

Adresse:
Health & Beauty of Scandinavia
Tornebuskegade 1
1131 København K
Danmark