Bliv medlem

Få seneste nyt fra Dansk Kosmetolog Forening

Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyttig viden omkring events og meget mere.

BCL Spa Danmark

BCLSpaDKlogosjov srcset large

Jeg er distributør af BCL SPA produkterne i Danmark. Produkterne er certificerede økologiske produkter til pedicure, manicure, kropspleje og hårprodukter. Derud over tilbyder jeg VOESH pedi in a box pakker.

Skønne populære produkter uden parfume.  Der findes et 4 steps system til den perfekte pedicure behandling, produkterne kan også købes enkel vis. Systemet indeholder: Dead see salt, sukkerscrub, fugtmaske til hænder og fødder og en afsluttende creme (som findes i en perfekt størrelse til dametasken, som et salgsprodukt) Gør din pedicurebehandling perfekt med Callus exfoliator. Derudover kan du købe bodylotion og hårshampoo, hårbalsam, hår serum, hår maske og hår kur.

Jeg hjælper dig gerne i gang med at bruge produkterne.

Jeg udvider hele tiden sortimentet, finder du ikke lige den størrelse du ønsker, eller har du spørgsmål til produkterne er du velkommen til at kontakte mig.

BCL SPA Danmark
Mobil 5074 4994

Se mere på www.BCLSPADanmark.dk, hvor du kan blive oprettet som forhandler og handle engros. Har du endnu ikke cvr.nr hvis du feks er elev, så kontakt mig. Det er ikke et krav man har cvr.nr., men at man har en klinik/salon/ fuldtid/deltid.

Information

Tlf. +45 5074 4994

Mail: BCLSpadanmark@gmail.com

Facebook:
BCL SPA Danmark

Instagram:
BCLSPADanmark.

web: 
www.bclspadanmark.dk

Varerne kan afhentes i Hedehusene (postnr. 2640) eller sendes mod gebyr.