Wega Beauty
Wega Beauty ApS
Tlph. +45 2898 9250

Vi tilbyder en varieret produkt-sammensætning med mærker indenfor både hudpleje, personlig pleje, makeup og parfume.

Distributionen er forskellig fra mærke til mærke, men dækker både parfumeri, klinik, spa, livsstilsbutik, materialist, stormagasin, helsekost og webshops.

De mærker vi tilbyder, er håndplukkede, og det er vigtigt at kvalitet og koncept er unikt, og ikke mindst at produkterne har en reel berettigelse på vores marked.

Ønskes yderligere information om, hvad WEGA Beauty kan gøre for Jer, eller ønsker I at blive forhandler af et eller flere af vores mærker, da er vi altid åben for dialog.

Læs mere her: www.wegabeauty.dk

Codage:

Vinder af Danish Beauty Award 2015 for ”Årets Nye Brand”

Hudpleje fra Frankrig med fokus på serum.

Codage er en række højaktive sera perfekt tilpasset hudens behov. Ud fra din hudtype og evt. hudproblem finder du den eller de sera der i kombination passer dig bedst. I serien findes også dag og natcreme, en micellaire rens, samt en række masker og en øjencreme.

Desuden specielle produkter kun til klinikker samt et unikt ”customized” program der giver dig mulighed for at skabe en unik hudpleje løsning til dine kunder.

Der er flere muligheder for at skræddersy din CODAGE hudpleje – enten ved at kombinere to el. flere sera fra CODAGE Serum Collection, eller ved at få produceret din helt egen myCODAGE serum – specielt fremstillet kun til dig. Derudover en lille ”sæson-bestem” serie med sera tilpasset årstidens behov inden for hudpleje.

MyCodage er en mulighed for at få sin helt egen ”customized” serum, sammensat til at pleje og passe til den enkelte kundes behov. Sammensættes hos kosmetologen, der online kommunikerer direkte med Codage Paris og i samråd med kunden identificerer evt. hudproblemer og derefter sammensætter den rette dosis plejende ingredienser. Serum leveres direkte til kunden og på flakonen er kundens navn og dato.

Embryolisse:

Embryolisse har været solgt på de franske apoteker i mere end 60 år, og har i dag opnået status som et sandt kultmærke inden for hudpleje.

Embryolisse tilbyder et bredt sortiment til den totale ansigts- og kropspleje. Indholdet i alle produkter er sammensat for at mindske allergiske reaktioner og produkterne er tolerante for selv sart hud samt fri for parabener.

Embryolisse er velkendt af makeup artister og modeller i hele verden, og anses af mange som lidt af et kultmærke og en rigtig skønheds hemmelighed. Produkterne bliver flittigt omtalt i de førende magasiner og på diverse blogs igen og igen!

I dag er Embryolisse kendt for deres vidundercremer, der sælges i millioner verden over. Embryolisse produkterne er ikke komplicerede at forstå for forbrugerne og derved ikke svære at sælge for forhandlerne.

Nomineret til Danish Beauty Award 2010 med kult produktet Lait Creme Concentre.

Skyn ICELAND:

Langsigtet hjælp til hud som er midlertidig eller kronisk stresset.

Skyn Iceland er det første hudplejemærke nogensinde, der er skabt specifikt til at bekæmpe fysiologiske effekter af stress på det største og mest eksponerede organ – vores hud. Skyn ICELAND tilbyder produkter der giver omgående lindring, øjeblikkelige resultater og langsigtet hjælp til stresset hud.

Produkterne indeholder bl.a. mineralrigt islandsk gletchervand, naturlige arktiske bær, antioxiderende sommerfuglebusk og timianekstrakt. Dette kombineret med iltmættede liposomer er forenet i The Biospheric Complex der sammen med beroligende fugtgivere og anti-inflammatoriske elementer, mærkbart styrker og stabiliserer huden.

På islandsk betyder ordet skyn ”sanser”, og dets betydning fremhæver forbindelsen mellem sanserne og huden. Skyn Iceland er udviklet med potente ingredienser hentet direkte fra Islands rene, uspolerede ressourcer, og kombineret med de mest avancerede hudplejeteknologier, skaber Skyn Iceland den ultimative løsning til at helbrede og genopbygge kronisk stresset hud.

Cowshed:

Er du gnaven, udkørt, doven, humørsyg, eller måske i det erotiske hjørne? Cowshed produkternes terapeutiske effekt hjælper dig med at balancere dit humør og skabe den rette stemning foruden at pleje din hud med de bedste økologiske ingredienser.

Cowshed serien så dagens lys i 1998, og blev først og fremmest udviklet til Cowsheds første eksklusive Spa, Babington House i England.
Tidligere var Babington House en kvægfarm, og Cowshed hylder stadig husets første beboere: køerne fra stalden, med humoristiske produktnavne såsom Grumpy Cow, Lazy Cow, Horny Cow, Moody Cow, Baby Cow og flere andre.

Cowsheds filosofi er at skabe produkter som er ærlige, naturlige og aromaterapeutiske. De dufter skønt, og de holder, hvad de lover.

Alle produkter fremstilles i England af de bedste økologiske, fairtrade og vildthøstede botaniske ingredienser. Kun de fineste økologiske æteriske olier anvendes fra blomster, blade, frø, frugter, stængler og rødder.

Foruden olier, urteinfusioner og blomstervand, anvendes utallige andre nærende naturlige ingredienser med vitaminer, flerumættede fedtsyrer, antioxidanter og anti-aging ingredienser. Cowshed tester naturligvis ikke på dyr, og produkterne indeholder ikke parabener, petrokemikalier, sulfater eller syntetisk parfume og farve.

RPL Maison:

Rupert Peter Landendinger er en stil connaisseur i en verden af ​​højt profilerede, internationale modebrands. Han var medstifter af luksus mærket By Malene Birger og opbyggede brandet helt fra bunden til en global etiket.RPL Maison kollektionen består af duftlys, room diffusers og rum spray.

Derudover en række meget personlige dufte og til nogle af duftene dertilhørende kropsprodukter. Ud over dette fås de helt vidunderlige små voksrør til dine tøjbøjler og de lidt større til at lægge i undertøjsskuffen og kufferten.

RPL Maison er en kollektion helt for sig! Med sin ekstravagance er stilen international og dragende på alle der holder af smukke ting af høj kvalitet.

Juliette Has a Gun:

Et selektivt parfumemærke fra Paris. Bag det står Romano Ricci, der med sin helt egen stil, charme og dygtighed har taget sin families stolte parfumetradition og gjort den til helt sin egen. “Juliette Has a Gun” er en håndfuld enestående parfumer udviklet af verdens dygtigste parfumeur. Stilen er rock, cool og med masser af attitude. Produktet er parfumer fremstillet i højeste kvalitet og derefter hældt på funky flakoner. Flakonerne er en hel historie for sig. Med tre forskellige overfladebehandlinger og håndlavede detaljer, er de ret enestående.

Som med alle de andre parfumer fra Juliette Has a Gun har Romano Ricci en bestemt kvindetype i tankerne når duften udvikles.

Serien består af 50ml parfumer af høj kvalitet og holdbare dufte. Duftkompositioner der er særdeles tiltalende for den Skandinaviske kvinde, og har en stærk identitet for kvinden der tør.

Miller Harris:

Miller Harris parfume er fremstillet fra bunden og hver ingrediens nøje udvalgt til hver enkel duft. Produktet er hældt på smukke flakoner og pakket i æsker i de fineste farver – alt dekoreret med de særlige karakteristiske Miller Harris tegninger.

Miller Harris er eksklusive parfumer fremstillet af en sand mester. De er alle helt unikke, anderledes og eksklusive dufte. Der er et bredt udvalg af både feminine og unisex dufte og man kan finde en duft til hver en stemning eller sted i livet.

Udover at være et parfumehus har Miller Harris udviklet et helt ”duft univers” med de skønneste små Tea Houses i London, hvor man kan nyde aromatisk te og velsmagende kager.

Miller Harris henvender sig til en Urban Boheme med sans for detaljen og lyst til at omgive sig med smukke ting og et legende duftunivers.