Velkommen til Visage

Bente Jensen grundlagde den første af sine fire Visage klinikker d. 1. februar 1986 I Horsens, siden kom Århus, Kolding, Århus og Frederiksberg med.

Visage klinikkerne er resultatorienterede klinikker med masser af erfaring og ekspertise. Vi arbejder selv dagligt med vores produkter fra Pandhy’s® og er landets mest erfarne inden for bodysugaring ,og vi bestræber os på hele tiden at være et skridt foran.

Bente Jensen og Nina Lammers Jensen, landets mest erfarne Linergist® team med mere end 20 års personlig erfaring, står nu i spidsen for Long Time Liner® Mikropigmentist uddannelsen i danmark . En uddannelse hvor der lægges vægt på grundighed, kvalitet og unik faglig sparring - også efter endt uddannelse.

Hos Visage har vi altid gået efter kvalitet og med vores agenturer fra Long Time Liner®, Pandhy’s®, Combinal og Design kitler leverer vi kun  proffesionelle produkter i top kvalitet.

Det er utroligt vigtigt for os at yde en god service, proffesionel og seriøs undervisning, samt personlig vejledning og støtte til vores kunder.

Du kan læse mere her:

www.longtimeliner.dk

www.pandhys.dk

www.designkitler.dk

www.klinikvisage.dk