the Northern Beauty company

The Northern Beauty Company
Baldersbuen 27
2640 Hedehusene
Phone +45 7020 1406
www.tnbc.dk

TNBC er distributør af førende hudplejeprodukter, teknologi samt professionelt klinikudstyr. Selskabet har forhandlere blandt hudpleje- og skønhedsklinikker samt SPA/wellness steder og er serviceleverandør til Dansk Kosmetolog Forening.

TNBC er i dag en del af DK HOLDING GRUPPEN som blandt andet også omfatter selskabet International Training Academy (www.beautyandstyle.dk).

BABOR

SCIENCE. Det begyndte i 1956 med en sort rose – symbolet på uendelig skønhed. Siden da har BABOR, som pioner inden for professionel hudpleje, sat standarden for hudplejeforskning, ”made in Germany”. I dag er vi fortsat drevet af denne pionerånd, i vores passionerede stræben efter individuel skønhed og perfektion.

PRECISION. Vores præcisionsformuleringer er baseret på de mest innovative aktive ingredienser. Deres effekt forstærkes af BABOR kosmetologernes ekspertise i vores skræddersyede behandlinger, som er særligt udviklet til at give maksimum udbytte.

RESULTS. Hos BABOR kombineres vores højeffektive, innovative aktive formuleringer med vores eksklusive behandlingsmetoder for at skabe fremragende resultater og en unik og luksuriøs oplevelse.

Fakta & figurer

Dr. Babor GmbH & Co. KG.s hovedkontor ligger i den tyske by Aachen. I alt er der 300 ansatte der arbejder i Aachen-lokaliteterne, hvor produkt-, forsknings- og udviklings-, administrations- og logistikafdelingerne har hjemme. De syv datterselskaber og mere end 70 distributører, så vel som alle medlemmer af de tyske, hollandske og belgiske salgsstyrker, styres fra hovedkontoret i Aachen.

Depilève

Depilève er den globale markedsleder inden for professionelle vokssystemer og opererer i mere end 120 lande.

Depilève tror på at et omfattende professionelt vokssystem skal dække en bred palet af kosmetiske produkter – til både før og efter voksning af huden. Således opnår man den bedste behandling af huden, som vil afsløre de smukkeste resultater efter endt behandling.

Derfor tilbyder vi mange forskellige typer voks og behandlinger, der er tilpasset til hver type hår, hudtype og hudområde. Vores voks-serie kombinerer de bedste kosmetiske behandlinger med den nyeste teknologi og den mest præcise metodologi.

Gharieni

Gharieni tilbyder spaborde og behandlingssenge, udstyr og møbler til luksuriøse spa, wellness og skønhedsfaciliteter. For at sikre den højeste kvalitet, er alle skridt i produktionsprocessen, fra koncept til design, under permanent kontrol af virksomhedens ledelse. Ydermere kontrolleres produktionsprocessen af German Technical Supervisory Association og behandlingssenge og behandlingsborde er certificeret af TÜV NORD CERT ”Made in Germany”.

Elegant, moderne design, perfekt funktionalitet, materialer i højeste kvalitet, komplette løsninger, maksimal fleksibilitet, hurtig implementering af kundens krav – dette er virksomhedens kærneværdier. Kunder kan vælge blandt et bredt udvalg af farver og materialer for at skabe individuelle produkter. Derudover kan de tilpasse hvert møbel med en række af ekstra muligheder, som Airback lændestøtte, musisk massage, osv.

Gharieni har tilført talrige innovationer til markedet, som eksempelvis det nye Libra Horizontal Shower. Vådbordet, udstyret med den eksklusive Dornbracht Horizontal Shower teknologi, giver for første gang en helt ny badeoplevelse i liggende position. Og som et ekstraordinært plus: Det opvarmede spa bord kan justeres i højden såvel som både foran og bagi. Med en valgfri møbelpolstring tilgængelig kan bordet ligeledes anvendes til massage.

Gharieni Group har virksomheder og afdelinger i det sydlige Tyskland, Belgien, Holland, Frankrig, Tunesien og Dubai, og distribuerer til mere end 60 lande.

TNBC har den eksklusive forhandlerret i Danmark af Gharienis produkter.

APG Tech

Med en maskine fra APG Tech er du sikret effektivitet, høj sikkerhed og innovation på højeste plan.

APG Tech har lang erfaring i den professionelle skønhedsbranche med design og udvikling af højeffektive teknologier for krop og ansigt. Forskning, udvikling og træning er din garanti for kvaliteten og driftssikkerheden fra vores ekstraordinære teknologier.

APG Tech er en del af Alfaparf Group – Italiens førende virksomhed inden for kosmetik.

Hos TNBC tilbyder vi tre af APG Tech maskinerne:

Epildream Diode Laser – Glem alt om uønsket hårvækst

Denne højteknologiske, innovative diodelaser er hurtigere, mere sikker og mere effektiv end nogen anden lasermaskine på markedet.

KRF – rejuvenation, firming, shaping

Kapacitiv Radiofrekvens til opstramning og formning af både krop og ansigt.

Det særlige ved KRF maskinen er dens dræningseffekt samt dens evne til at øge blodcirkulationen i kroppen, som vil give øjeblikkelige synlige resultater på huden.

FisioSphere

Den mest avancerede teknologi til bekæmpelse af cellulitis, fedtansamlinger, slap hud, rynker, ældende væv.

Lucy Annabella

Lucy Annabella Organics er et irsk baseret velværebrand med et udvalg af organiske og velduftende olier, cremer og lys.

Lucy Annabella Organics er 100 % irsk ejet, skabt, blandet og hældt på flasker i det naturskønne Co Tyrone i Irland.

Stifteren af virksomheden, Colleen Harte, blev inspireret til at skabe Lucy Annabella da hun indså at en ”organisk livsstil” handler ligeså meget om, hvad vi putter på vores krop, som hvad vi putter i den. Colleen er en alternativ behandler og klinisk aromaterapeut som havde været en organisk sundhedsentusiast i lang tid og lever efter mantraet ”vores sundhed er altafgørende for vores lykke”. Så i 2011, efter at have rejst over hele verden fra Irland, London, Thailand, Australien, Provence, Frankrig og videre, på jagt efter viden og de fineste ingredienser og organisk dedikerede farmere, følte Colleen, at det var på tide for hende at kombinere alle aspekter af hendes liv og passion, til at formulere og blande smukke organiske ingredienser og dele dem med resten af verden.

Alle de æteriske olier er nøjsomt indhentet over hele verden og bragt tilbage til Irland hvor der fremstilles smuk organisk hudpleje og velduftende produkter. Virksomhedens indkøbs- og produktionsmetoder har vundet officiel anerkendelse hos The Soil Association – Storbritanniens førende velgørenhedsorganisation indenfor sund, human og bæredygtig mad og landbrug, samt The Aromatherapy Trade Council – brancheforeningen for producenter af aromaterapi i Storbritannien. Resultatet er de mest luksuriøse organiske hudplejeprodukter.