Beauty supply & Training

Mikropigmentering
Med granfaste rødder og hjerte i Mikropigmentering, udspringer en disciplineret vilje til at løfte naturlig skønhed til et uset niveau, hvor det helt almindelige menneske føler sig hjemme. Simpelhed og tryghed udgør kerneværdier, som igennem professionel, individuel og kvalitetsbevidst undervisning, respekteres.

Vi fører et bredt udbud af uddannelser inden for Permanent Makeup, hvor de nyeste teknikker, som Nano Ombre og Contourless, både til behandling af bryn og læber er i højsædet. Du vil, uanset forudgående erfaring, have mulighed for at tage det næste skridt, i tæt samarbejde med din træner. Din kreative side er i fokus, hvor et forudgående stort kendskab til skønhedsbranchen ikke er et must.

Med innovativitet centreret i vores portefølje af kurser og efteruddannelser i Mikropigmentering, vil du få følelsen af en bred palet af muligheder for at specialisere dig. Vores erfarne undervisere klæder dig på til enten at tage det første skridt eller springet til næste niveau.

Vores team af trænere i Mikropigmentering ser frem til at byde dig velkommen i vores nye undervisningslokaler i Silkeborg.

Mesoterapi
Den banebrydende teknik, som vi i regi af Standard Cosmetics arbejder med, der er udviklet i Holland og tidligere har været ført af Ecuri Cosmetics, giver som Kosmetolog eller Kosmetiker en helt unik behandling, der kan konkurrere med filler.

Mesogunen føres nu hos Standard Cosmetics og er en helt speciel Mesogun i metal, designet med råstyrke, præcis dosering og er tilpasset teknikken. Behandlingen er førende inden for læbevolumen og rynkebehandling for Kosmetologer og Kosmetikere. Vores specielle produkt, som er designet til teknikken, gør, at virketiden af behandlingen er yderst robust og langvarig, og endvidere giver et effektivt og æstetisk smukt resultat, modsat billigere og ukurante alternativer.

Ægte læbevolumen. Ægte rynkebehandling.

Toplite Skønhedsmaskiner
En sand revolution har de senere år indtaget universet af skønhed. Således er fx Fedtfrysning den helt store vinder, men også nye muligheder inden for Permanent Hårfjerning har vist sig.

Igennem vores distribution af tyske Toplite tilbyder vi håndlavede skønhedsmaskiner, der sætter en helt ny standard indenn for skønhed. Toplite står for nøjagtigt samme værdier som Standard Cosmetics, hvilket har affødt et tæt og næsten familiært bånd.

X-Freeze er Toplites højkvalitetsmaskine til Fedtfrysning (Kryolipolyse). Med touchpads på alle 4 applikatorer, mulighed for behandling af dobbelt hage, separate systemer, dobbelt kølerplader og i et veludført design, der fuldender den komplette og markedsførende maskine inden for Fedtfrysning.

IPL blev for år tilbage taget fra Kosmetologen, men den nye Xenia e-Motion SHR sætter, med sin stærkt reducerede risiko, en helt ny standard på området. Med op til 60 gange så lav energi, mulighed for at behandle alle farver hår, behandle op til tre gange så ofte (ift. IPL), stærkt forkortet solpause og behandling af alle hudtyper, er Xenia e-Motion SHR den fremtidige erstatning for alt behandling med IPL.

Udover en mere effektiv fjernelse af hårene og en langt større kundegruppe, kan du med Xenia e-Motion SHR udføre Photorejuvenation, som er en af nutidens mest effektfulde anti-age behandlinger.

Ønsker du mere info eller booke dit kursus nu?

Tlf. 222 666 20
www.standardcosmetics.dk

Facebook: Studio A