Visualiserer du også en verden, som er fri for syntetisk kemi, kræftfremkaldende ingredienser, allergiprovokerende stoffer og endokrin forstyrrende substanser?

Så bør du overveje PuraVeda Organics i dit sortiment

Puraveda Organics består af unikke biokemiske formler, der er lavet på økologiske ingredienser og organiske derivater. Hver eneste ingrediens er rationeret efter videnskabelige principper, som er klinisk testet i uvildige undersøgelser. 

Produkterne strækker sig i en bred vifte fra hud og kropspleje til hårpleje, og har modtaget prisen for ”bedste naturlige mærke på markedet” af Organic Spa Magazine, hvert år siden 2013.


”Det er vores mission og mål at levere overbevisende evidens at botaniske økologiske ingredienser kombineret i en korrekt koncentration er byggesten for naturlige produkter, som ikke kun er det mest sunde valg for dig og din familie (og Jorden), men også det mest effektive valg!

Faktisk viser moderne videnskab os på dagligt basis, at nogle af de mest potente medicinske og kraftfulde helende komponenter allerede er skabt af Moder Jord!” - @PuravedaOrganics