Mere end bare en leverandør

Vi lover aldrig mere, end vi kan holde. Med os som leverandør får du en seriøs og ærlig samarbejdspartner, der tager hånd om dine produktbehov, og som sørger for at du er sat godt ind i produkterne.

Vi afholder løbende gratis kurser og kommer gerne ud til dig og demonstrerer produkterne.

Kvalitetsstempel
Vi fører kun professionelle produkter, som vi selv kan stå inde for, og som vi ved, vil gøre en forskel for vores kunder. Hver gang vi skal have nye produkter i vores sortiment, tester vi produkterne og laver sammenligninger, netop for at vi altid har det bedste på markedet i vores sortiment.

Vi udvælger kun produkter, der ikke behøver en lang salgstale, men som sælger sig selv ved brugen af dem.

Konkurrencedygtig
At være konkurrencedygtig på prisen - uden at gå på kompromis med kvaliteten - er et klart mål for Perfect Body Care ApS. Vi undersøger løbende markedet for alternativer, der kan gøre os endnu mere konkurrencedygtige.  

Totalleverandør
Perfect Body Care ApS er totalleverandør inden for alt til hudpleje, negle, hår, makeup og kosmetologiske hjælpemidler.

Vores mission er at lette klinikkernes indkøbsopgaver, ved at tilbyde en helhedsløsning, hvor service og kvalitet altid har førsteprioritet.

Vi overtog i 2013 Cosmotek, som bl.a. forhandlede hudplejeserien Living Dimension og hjælpemidler til professionelle.

Enedistributør
Perfect Body Care ApS er enedistributør af mærkerne Living Dimension, Zerva Cosmetics, Gelamour og Hairaway på det danske marked. Og vi udvikler løbende nye brands inden for skønhedsbranchen.

Living Dimension
LD er hudpleje for alle. Vi har produkter til ethvert behov og det helt særlige ved LD er de mange muligheder for at blande produkterne, og dermed skabe endnu bedre resultater for klienten.

Vi har mere end 20 forskellige hud- og kropsplejelinjer. Dette sikrer, at du som kosmetolog altid har en løsning til din kundes problem. Etablering i produkterne er opdelt i linjerne og kan etableres løbende efter dine og dine kunders behov.

Vi sikrer dig en højere avance end hvad der er normen i branchen. Dette sikrer både dig og os en sikker fremtid med en god og sund forretning. Vi værner om vores kunder både via uddannelse og ved at sikre, at markedet ikke bliver overbelastet i din by. Vi tilbyder også demonstrations dage på din klinik, hvor vi kommer ud og laver behandlinger på dine kunder. Det giver dig en enestående mulighed for at se, hvordan man skræddersyr en LD-behandling til klienten og hvordan man kan skabe et mersalg indenfor Living Dimension.

Du kan se produkterne og læse mere på www.livingdimension.dk

Italwax
Italwax repræsenterer professionel voks produceret i overensstemmelse med den moderne og klassiske italienske formel, under streng overvågning af eget privat laboratorium i Milano. Fabrikken er udstyret med det nyeste udstyr, der holder de naturlige og økologiske råvarer, der anvendes under fremstillingsprocessen intakte.

Alle Italwax vokse har en høj klæbeevne, hvilket gør fjernelses proceduren både effektiv, hurtig, sikker og relativ smertefri. Linjen er oprettet med fokus på individuelle præferencer. Det betyder, at kosmetologer kan vælge sit eget individuelle sæt af forberedelses- og efterbehandlingsprodukter. også til mersalg efter behandlingen.

Hot Film voks er en ny generation af strips-fri voks. Grundet tilsætning af de specifikke komponenter, har voksen unikke egenskaber og fordele:

•       Film Wax har lavere smeltetemperatur (40-42°C) end andre hot waxes
•       Film Wax fanger alle hår tæt på hudens overflade ned til 2 mm.
•       38% mere økonomisk i brug, sammenlignet med klassisk varm voks
•       Film Wax er meget elastisk og knækker ikke under fjernelsen
•       Fordi den tørrer hurtigere, reduceres behandlingstiden

Du kan se produkterne og læse mere på www.italwax.dk

Zerva Cosmetics
Zerva er professionelle makeup produkter med høj pigmentering, god dækkeevne og lang holdbarhed.

Du kan se produkterne og læse mere på Zerva.dk.

Gelamour
Gelamour sortimentet består af ultra holdbare UV og LED lakker. Pt. kommer gellakkerne i 96 smukke farver og der kommer løbende nye til.

Se produkterne og læs mere på Gelamour.dk.

Derudover har vi file, base coats, UV- og LED lamper, negleværktøjer, nailart og hjælpemidler – alt hvad en negleklinik har brug for  - til konkurrencedygtige priser.

Hairaway
Voksprodukter til hele kroppen. Findes i 3 varianter og både med og uden harpiks.

Dåsevoksen kan opvarmes i mikroovnen. Til kunden der ønsker blot én voks til alle klinikkens voksbehandlinger - både i ansigt, intim eller større områder.

Vil du høre mere om vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os ganske uforpligtigende.

Tlf.: 615 14 615
Mail:
info@perfectbodycare.dk
Webshop: www.perfectbodycare.dk