Mulighed for shop i shop, Organique butik, efteruddannelse.

Vi fører alt i professionelle produkter og retail. Alt i spasupplies lige fra badesalte til håndlavet sæber, bade bomber, sugarpeelings, saltpeelings, jellypeeling. Algemasker, hvid og grøn ler. Alt i fine olier, som arganolie, macademia olie, sesam olie, alt i massage olier. Sheabutter massagelys. Hudpleje produkter, lige fra frugtsyrer, urte enzympeeling, alt i rensegel, tonic, opstrammende serums til den psoriasis plaget hud. Alle vores produkter er a safe formula og lavet af ecocert. Ingredienser. Vi har linjer til den sarte hud, problem hud, antiage, detox, opstrammende, fugtgivende og meget meget mere.. Vores linier er store og komplette.

ORGANIQUE SPA ACADEMIE skaber et unikt og komplet koncept bestående af professionel hud - kropspleje produkter baseret på helse -og naturmæssige ingredienser, som er udvalgt og udvundet med respekt for naturen. Dette koncept kommer fra individuelle traditioner fra mange forskellige kulturer rundt omkring i verden, bland andet Syrien Marokko Afrika.

Vi tilbyder dig Økologisk High Quality Spa Products, træninger og endda en gruppe af designere og konsulenter til at hjælpe dig i hver eneste skridt du tager i din SPA creation.

Eventyrlig kropspleje - rørt med omtanke - krydret med kærlighed - Toppet med naturens bedste råvarer - kun til ære for dig.

Mange af de aktive ingredienser som anvendes er certificeret af ECO-CERT, resten er omsorgsfuld udvalgte komponenter som beskyttes i deres naturlige tilstand. Vi har også økologiske produkter og alle vores produkter er af safe Formula, hvilket vil sige ingen parabener ingen parafin, ingen formaldehyd, ingen vaseline eller silikone. Ingen sles, slsl als ingen peg-s og ikke testet på dyr.

Gennem det at kombinere ambition, passion, og have en konstant ærbødig fornemmelse i vores arbejde, ønsker vi at vores hudplejeprodukter skal være så naturlige og effektive som overhovedet muligt. Organique´s terapier og behandlinger er både effektive, sikre og behagelige. Selv for mennesker med den mest følsomme hud.

Link til Organique Spa produktkatalog

SE VORES PRODUKTKATALOG

Se vores flotte produktkatalog HER >>