NSI Denmark

NSI Danmark 

NSI – When only the best is good enough! 

Så er NSI officielt kommet til Danmark, og tilbyder hele sortimentet af højteknologiske produkter, udbyder kurser inden for NSI produkter, og stiller viden til rådighed for vores kunder så evt. problemer kan løses hurtigt.

NSI Danmark er altid på udkik efter negleteknikkere som kunne være interesseret i at arbejde med vores produkter og evt. se sig selv som ”Certified NSI Instructor”. NSI sørger naturligvis for den nødvendige uddannelse på vores NSI university. 

Mere information om vores produkter og NSI Danmark kan du læse meget mere her: www.nsidanmark.dk eller på www.facebook.com/NSINailsDenmark/ 
I er også mere end velkomne til at kontakte os på E-mail: info@nsidanmark.dk
 eller på telefon: 52899919

Mission Statement
I mere end 50 år har NSI udviklet avanceret teknologi til brug i negle produkter, så professionelle negleteknikere kan arbejde hurtigere og med højere indtjening. Det betyder, at vores interne kemikere arbejder tæt sammen med professionelle negleteknikere hver dag for at udvikle og producere tidsbesparende produkter til konkurrencedygtige priser for at hjælpe negleteknikere til at arbejde mere effektivt.

Vi lytter til negleteknikere for at forstå behovet for at opnå en bedre kemisk sammensætning af produkterne, bedre teknikker og hurtigere påføring for at hjælpe jer til at få succes. Du spørger, vi svarer.

Bare tag et kig på vores historie…
Siden 1957, har NSI været en familieejet og -drevet producent af høj kvalitets monomer, polymer og andre forbedrede produkter til den professionelle negle industri.

Som tidlige udviklere, opfindere og kemikere, pionerede og udviklede NSI den første ikke-gulnende, cross-linked formel brugt i alle traditionelle akryl systemer i dag. 

Som pioner var NSI den første til at introducere glasfiber-forstærket polymerer, lys aktiveret væsker og pudder akryl, gels cured i UV lys, luft samt varme aktiverede lak forsegling. Vores kemikere møder konstant forespørgsler på innovative produkter.

I forhold til kvalitets kontrol, går NSI den ekstra mil ved at give serie og tracking numre på alle produkter. Hvis en negletekniker har et problem, kan det hurtigt blive identificeret og løst.

NSI har stolt produceret professionelle kvalitetsprodukter i USA i over 25 år. Alle NSI produkter er lavet med stor omhu i mindre serier og er kvalitets testet til højeste standarder for at sikre alle vores produkter forbliver konsistente fra serie til serie. Vi tester aldrig vores produkter på dyr og det kommer vi heller aldrig til.

NSI har forpligtiget sig til at producere produkter af højeste kvalitet til vores mest værdifulde brugerer….. nemlig negleteknikeren.

NSI videoer