Noscomed er den danske distributør for cosmeceuticals hudplejeserierne iS CLINICAL.

De eksklusive hudplejeserier iS CLINICAL og iS udvikles og produceres af den amerikanske virksomhed INNOVATIVE SKINCARE. Virksomheden har sit hovedsæde i Los Angeles, Californien. INNOVATIVE SKINCARE startede i 2002 produktionen af iS CLINICAL hudplejeserien og har hurtigt positioneret sig som en af de mest revolutionerende og innovative cosmeceutical virksomheder i verden.

iS CLINICAL-serien er et eksklusivt og innovativt cosmeceutical brand der skiller sig ud fra mængden i kraft af de veldokumenterede og klinisk validerede ingredienser og formuleringer, som indeholder et højt niveau af farmaceutiske ingredienser fra hele verden. Der tilbydes et komplet behandlings-sortiment bestående af renseprodukter, serummer, cremer og solbeskyttelse. iS CLINICAL produkterne er målrettet mod anti-aging samt behandling af uren hud, hyperpigmentering og rosacea.

Hudplejeserien iS CLINICAL fokuserer på avancerede formler og farmaceutiske ingredienser, for at kunne tilbyde det bedste fra både videnskaben og naturens verden. Flere af iS-produkterne indeholder desuden den revolutionerende extremozyme®-teknologi, som beskytter imod dna-skade.