Mona Lise Cosmetics

Hos Mona Lise Cosmetics glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor i vor skatkammer fyldt med godbidder du kan tilbyde dine kunder.

Vi har præget branchen igennem mange år, fordi vi sætter en stor ære i at servicere vore kunder bedst muligt og vi bygger samarbejdet på gensidig tillid og vi vil strække os langt for at du er tilfreds med at være kunde og partner hos os.

Som branchens eneste totalleverandør behøver du ikke handle andre steder.  Vi kan levere det du skal bruge for at skabe succes for din salon. Vores personale står dagligt klar til at servicere dig på telefonen eller du kan besøge vores lager i dagtimerne på hverdage.

Vi har en lang baggrund indenfor den private uddannelses sektor, og det kan du drage nytte af når du skal vælge stedet for din videreuddannelse. Vi tilbyder dig uddannelser indenfor Hudpleje,  negledesign, nail art, hånd- og neglepleje, SPA, kosmetik fodpleje, make-up, voksning, epilering, vippe extensions og permanent make-up. Vores netværk af dygtige trænere gør at du kan få uddannelsen i nærheden.

LCN
Vores største samarbejdspartner er det verdenskendte Tyske mærke LCN, som overalt har skabt den kæmpe succes som gelenegle har i dag.

Som de første introducerede de på det geniale koncept, med at lyshærdende resin kunne bruges til opbygning af kunstige negle, og i dag er gelenegle et must i enhver skønhedssalon. 

Sortimentet byder på mere end 4000 varenumre og det omfattende udvalg er et rent slaraffenland for professionelle i mere end 80 lande verden over.

www.wilde-cosmetics.com

Monteil

Et skræddersyet skønheds koncept til enhver skønheds salon. Designeren Germaine Monteil har  påvirket Monteil`s brand i mere end 75 år, og stiller de største krav til høj potente produkter.

I slutningen af 2011 indgik Monteil et partnerskab med BRAIN AG, der er den førende virksomhed i Europa indenfor bioteknologi. Deres ekspertise vedrørende naturens uudtømmelige værktøjskasse og dybe forståelse af hudens biologi, er nu indarbejdet i udviklingen af nye Monteil hudpleje serier til ansigt og krop.
 Bioaktive, naturlige ingredienser, bruges i en usædvanlig rig og optimal koordineret koncentration, og skaber hudpleje på højeste videnskabelige niveau.
 I fremtiden vil Monteil fortsat bruge overbevisende innovationer og sætte afgørende fodaftryk på det kosmetiske marked og tilbyde kunderne avancerede produkter af højeste kvalitet.

Vi tilbyder komplette serier til alle hudtyper og professionelle behandlinger med mulighed for AHA behandlinger, Meso perfektion og Krystalslibning.

www.brain.com
www.monteil.de

Permanent makeup
Mona Lise Cosmetics var den første udbyder af permanent make-up i Danmark, og har gennem sine mange år i branchen stor erfaring og ekspertise indenfor permanent make-up og uddannelse.

Konceptet har i flere år i træk, modtaget priser for sin høje kvalitet og deres suveræne maskiner.

Produkter og pigmenteringsapparater opfylder alle krav om sikkerhed og hygiejne, og er godkendt efter de strengeste normer i Europa og USA.

Det er ikke alle der kan uddanne sig i permanent makeup, derfor er det er en forudsætning for deltagelse på kurset, at kursisten køber det nødvendige udstyr, og for at komme i betragtning, er det en forudsætning at have et godt kendskab til fysiologi og hygiejne. Det er derudover en nødvendighed at have farve og proportionssans, og lægge make-up.

Efter endt uddannelse er vi altid til rådighed på vores hotline, med support og vejledning.