MMSkincare AB
Kammakargatan 66
111 24 Stockholm, Sverige

Kontaktperson:  
Nina Reutercrona
email:   
nina@mmskincare.se
Kontaktperson Telefon:   0046 702995471

Web: mmskincare.se

MMSkincare har været distributør for Dermapen4 og tilhørende behandlings- og hudpejeprodukter Dp Dermaceuticals siden 2011. MMSkincare blev grundlagt af Lene Meldgaard (født og opvokset i Danmark, nu bosat i Sverige igennem en længere årrække) og har otte ansatte. Siden efteråret 2019 er MMSkincare nu også distributør i Danmark.

Dermapen er et australsk varemærke og et microneedling-værktøj. Dermapen var først på markedet med en mekanisk microneedling-pen. Behandlingsformen indebærer, at man tilfører huden en kontrolleret skade ved hjælp af 16 små kirurgiske nåle. Dette igangsætter en helingsproces i huden, som stimulerer og styrker produktionen af kollagen og elastin. Behandlingen kan udføres på alle etniciteter og på mange forskellige indikationer, fx ar, rynker og fine linjer, pigmentering, akne, strækmærker samt med opfriskende formål. Dp Dermaceuticals er produkter, der anvendes i Dermapenbehandlingen. Produktlinjen består af 20 produkter, alle sammen skræddersyet til at indgå i sammenhæng med microneedling. Dp Dermaceuticals er det første hudplejemærke, der er udviklet og tilpasset denne behandlingsform, og disse produkter garanterer et sikkert resultat af behandlingen og forlænger effekten.

MMSkincare ser frem til at begynde at arbejde med Dermapen4 i Danmark, og inden længe ansætter vi en dansk kollega, som får ansvaret for salg og service.

Vi håber på at møde mange nye samarbejdspartnere i marts måned på vores stand på BEAUTY20.