fordele for medlemmer af Dansk Kosmetolog Forening


DKF i vinduet

DKF er en brancheforening, der hele tiden kæmper for at bevare kvalitet og seriøsitet i skønhedsbranchen. DKF medlemmer skilter stolt med at de er medlem af brancheforeningen.

GRATIS JURIDISK RÅDGIVNING

DKF's medlemmer har adgang til GRATIS juridisk rådgivning.

Kun kr. 133 om måneden

At være medlem af DKF koster kun kr. 133 om måneden* - det beløb er HURTIGT tjent ind, når man kigger på de fordele medlemmerne tilbydes.
Er du klar til at blive medlem, find da medlemsformularerne HER >>

'beløbet opkræves i to årlige rater á kr. 800,00

Attraktiv forsikring

DKF er stolte af at kunne meddele at vi nu har et super godt forsikringstilbud til vores medlemmer. Forsikringen indeholder ud over de normale ansvar, medarbejder og tyveridækning også en behandlingsforsikring og en syge-og driftstabsforsikring, med markedets bedste dækning. Dette er et samarbejde vi har indgået med Codan forsikring.

UD OVER AT DU STØTTER DIN BRANCHEFORENING OG BESKYTTER DIN PROFESSION, SÅ VIL VI HER NÆVNE ALLE DE FORDELE DU FÅR SOM MEDLEM AF DKF.

DKF

 • En gang årligt udsendes medlemskort til medlemmer, som kan bruges som identifikation ved DKF arrangementer, hvor medlemmer deltager gratis eller med reduceret pris.
 • Nye medlemmer får tilsendt medlemsklistermærke til vindue/dør, samt emblem/nål der kan påsættes kittel/tøj.
 • Alle medlemmer modtager gratis DKF's branchemagasin "ESTHETIQUE".
 • DKF afholder også kurser og workshops, medlemmer deltager gratis eller med nedsat pris på disse.
 • Medlemmer får mulighed for at tilgå DKF's medlemssider, der indeholder informationer m.m. der kan være nyttige i dagligdagen, læs mere HER

DEN ÅRLIGE BEAUTY MESSE

 • En gang årligt afholder DKF danmarks største skønhedsarrangement - BEAUTY messen. Denne event afholdes normalt en week-end i starten af marts og indgangen koster kr. 120,00 - men, for medlemmer er indgangen GRATIS.
 • Alle arrangementer og foredrag under disse to dage er også GRATIS for medlemmer.
 • DKF afholder disse dage de officielle Danmarksmesterskaber i Negle, Soak-off manicure og i make-up, deltagergebyr for at stille op til disse konkurrencer koster kr. 600,00 - men, også dette er GRATIS for medlemmer.
 • Lørdag aften afholdes den store medlemsmiddag med underholdning, musik og dans - og med tilhørende festmenu. Al deltagelse i denne middag er GRATIS for medlemmer (hvis indmeldelse er sket inden årskiftet for foregående år). Dette er dog ikke gældende for elever og passive medlemmer.

MARKEDSFØRING

 • DKF markedsfører alle de medlemmer, der har egen klinik/salon på medlemslisten på DKF's hjemmeside. Se listen HER - dette medvirker bl.a. til flere "klik" på din hjemmeside og til at klinikken/salonen placeres højere i søgemaskinerne. En del kunder bruger også DKF's hjemmeside til at finde den klinik/salon, de ønsker at besøge.

FORDELSPENSION (valgfri - kun et godt tilbud)

 • Vi bliver desværre alle ældre og derfor opfordrer DKF alle til at tænke på pensionsopsparing. Hvis du er selvstændig (klinikejer eller freelance) og medlem af DKF, så kan vi tilbyde dig Danmarks absolut bedste pensionspakke - læs mere HER

SUNDHEDSSIKRING

 • Vi kan alle blive syge og få behov for sundhedsvæsenet. Med DKF sundhedssikring er du virkelig godt stillet - Særlige fordele ved sundhedsforsikringen: den løber helt til 70 år, behandlingsgaranti indenfor 10 dage, tegnes uden helbredsmæssige oplysninger, dækning op til kr. 1.800.000/år, den mest omfattende dækning på markedetfysioterapi, kiropraktor, psykolog, forundersøgelse samt operation - læs mere om sundhedssikringen HER - sikringer af denne karaktér, koster meget mere hvis du skal ud og tegne en sådan selv.

Bliv medlem af DKF - det betaler sig!

SOM MEDLEM TILBYDES DU OGSÅ EN DEL TILBUD, DER GIVER DIG STORE BESPARELSER I HVERDAGEN.

LEVERANDØRTILBUD

DKF har jævnligt gode tilbud fra leverandører, der kun tilbydes vore medlemmer. Se disse tilbud i medlemsservice.

Spar på brændstof

DKF medlemmer, der er selvstændige, kan bestille et Shell-kundekort til køb af brændstof og bilvask og med dette opnå følgende rabat:
kr. 0,80 pr. liter benzin
kr. 0,90 pr. liter diesel
25% rabat på bilvask
Bestil dit Shell-kundekort i medlemsservice.

SPAR PÅ TELEFONI

teletjek og få rabat på telefoni

DKF har indgået samarbejde med ITD, der har rabataftaler hos alle de store teleselskaber. Vi tilbyder vores medlemmer et gratis teletjek hvor ITD tjekker om du  benytter dig af den mest optimale løsning til dit behov – der er gode rabatter på dine teleudgifter.  ITD kan også tilbyde dig rabatter på eksisterende abonnementer!...og rigtig gode priser på mobiltelefoner. Læs hvordan du kommer i gang i medlemsservice.