Medex Scandinavia

v/ Helle Bach
Skanderborgvej 230
DK-8260 Viby J
Tlf. (+45) 7020 2111
Fax (+45) 8610 3210
info@medex.dk
bestilling@medex.dk
www.medex.dk

Medex har hovedsæde og kursuscenter i Aarhus samt showroom og kursuscenter i København.

Om Medex Bio Science Cosmetics

Medex er udviklet med fundamentale principper om højest tænkelig produktstandard for ingredienser og virkestoffer og er blandt de absolut førende inden for professionel hudpleje. Medex har et højt fagligt niveau, der gør, at du som hudterapeut kan tilbyde et altid effektivt og optimalt behandlingsforløb med stor tilfredshed og tryghed for dine klienter - og dermed de bedste referencer for dig og din klinik. Blandt vore specialer er fx effektiv behandling af bl.a. acne, moderne anti-age eksklusiv spa/wellness, non-kirurgisk cosmeceuticals samt før- og efterbehandling ved skønhedskirurgiske indgreb.

Hos Medex taler vi mere om ”hudens tilstand” end egentlig hudtype. Medex har over 300 forskellige produkter fordelt på sine linjer, og alle produkter kan arbejde sammen på tværs af linjerne. Der kan således skræddersys et komplet og fyldestgørende hudplejeprogram fuldstændig tilpasset den enkeltes hudtilstand ud fra de aktuelle hudproblemer. Disse behandlingskombinationer er mulige, fordi Medex ud fra en hudanalyse tilpasser og sammensætter både klinikbehandling og hjemmeplejeprogram individuelt til hver enkelt klient. På denne måde er man sikker på, at huden bliver behandlet præcis ud fra de behov, der er, også selvom der er tale om flere samtidige hudproblemer.

Medex har modtaget 6 nomineringer ved Danish Beauty Award og blev i 2012 vinder af ”Årets Hudplejeprodukt, Professional”.

Produktudvikling og fremstillingsproces
Alle produkter udvikles af egne forskere i egne laboratorier og testes på uafhængige universitetsklinikker. Produktlinjerne i Medex er udviklet over mange år og baseret på 150 forskellige formler og recepter. Udvikling af produkterne følger vores protokoller om krav til absolut mikrobiologisk stabilitet, fysisk stabilitet, og endelig »effekt/virkning«. De fysiske tests er baseret på »freeze-thaw cycles«, som er omfattende og tidskrævende, men garanterer produkter med en stor stabilitet og holdbarhed.

Kvaliteten af råvarer testes forud for produktionen og kvalitetskontrol og bakterielle tests foretages tre gange under fremstillingsprocesserne. Bakterielle undersøgelser for endelig kvalitetskontrol foretages af et uafhængigt biolaboratorie. Fremstillingsprocessen får kun lov at fortsætte, når alle laboratorierapporter er godkendt.

Efter at produkterne er fremstillet og pakket foretages der ydermere stikprøvekontroller. De krav Medex sætter til egen kvalitetskontrol er 10 gange højere, end de standardkrav, der sædvanligvis stilles af sundhedsmyndighederne.

Medex Bio Science Cosmetics er endvidere ISO-certificeret

Medex produktlinjer

Medex kurser og efteruddannelse

Det er vigtigt for Medex, at vores behandlere altid er opdateret på det faglige, og derfor afholder vi løbende kurser og efteruddannelser, således at du altid er opdateret med såvel nye Medex produkter og behandlinger som den konstante videreudvikling af de nuværende. Der afholdes kurser i alle vores produktlinjer samt specialbehandlinger i både Aarhus og København.
 

Hør mere om dine muligheder med Medex og rekvirer kursusbrochure hos Medex Scandinavia på telefon 70 20 21 11 eller info@medex.dk

Medex signaturbillede

MEDEX KURSER

Kursus-info of rekvirering af kursuskatalog hos Medex Scandinaviapå tlf. 70 20 21 11 eller info@medex.dk

VOKSBEHANDLING
MEDEX FOR MEN ‘GENTLEMAN TREATMENT’
XENYMPHUS KROPSPLEJE / SPA & WELLNESS
MESOTERAPI MED BEAU ROUGE
AHA FRUGTSYRE
MICRO-NEDDLES SKINROLLER
MICRODERMABRASION
LASHbeLONG
BINDEVÆVSMASSAGE FOR ANSIGT
THALASSO HOT STONE THERAPY
QUINTENSTEIN
SHIATSU MASSAGE
SPECIALBEHANDLINGER 
HYALURONBEHANDLING
JOSEPHINE VAN STEINBORG
PURUS ACNE METODEN & FRAGILE/SOFTLY
MEDEX COSMECEUTICALS
MEDEX BASIC KURSUS
MAKEUP MED CS BY MEDEX