mbh Derma Supply
ENVIRON Skin Care produkter

mbh Derma Supply (Distributør - Danmark)
v/ Mette Bang Hansen
Havneparken 2, 1
7100 Vejle
Tlf.: 21 96 64 88
E-mail: info@mbh-dermasupply.com
www.mbh-dermasupply.com
Synlige resultater er en garanti for begge parters succes!

mbh Derma Supply tilbyder sammen med udvalgte hudplejeklinikker ideelle løsninger i form af kyndige og gennemprøvede behandlingsmuligheder, til at imødekomme kundernes forskellige behov og ønsker for pleje og behandling af individuelle hudtyper, problemer eller livsstile.

- Og så holder vi altid hvad der bliver lovet!

PRODUKTER
ENVIRON Skin Care

ENVIRON Skin Care er et højeffektivt produkt, som tilbyder meget mere end forebyggelse. Konceptet er baseret på det enestående samspil, mellem medicinsk viden og produkter med aktive indholdsstoffer.

Opfinderen Dr. Desmond Fernandes, førende indenfor plastik- og re-konstruktiv kirurgi, har for 20 år siden fundet potentialet i A-vitamin og antioxidanter. I høje doser udvikler disse aktive stoffer hele deres kraft til beskyttelse af huden mod UV-strålingen og andre udefrakommende påvirkninger. Denne erkendelse lagde grundstenen for indførelsen af ENVIRON Skin Care.

ENVIRON udvikles i ENVIRON laboratorierne og fremstilles efter højeste dermatologiske standard! ENVIRON produkterne sælges i dag i 69 lande, og overbeviser på den bedst tænkelige måde – nemlig helt enkelt med synlige succeser, også i forbindelse med behandlingen før- og efter plastikkirurgi.
Yderligere informationer kan findes på www.mbh-dermasupply.com