DKF MAKEUP EVENT 2015

Reservér datoen og køb din billet allerede i dag! (der er et begrændset antal af pladser)

Nedtællingen er begyndt til DKF’s nyeste skud på stammen “Makeup Event 2015”, der afholdes på Radisson Blu Falkonér Hotel, Frederiksberg den 20. september 2015, kl. 11.00 – 17.00.

6 timer hvor du vil blive inspireret af nogle af Danmarks dygtigste makeup artister – Søren Hedegaard, Nicci Welsh og Sine Ginsborg. Direkte fra London har vi indhentet den dygtige engelske celebrity artist Gemma Aldous. Disse superdygtige makeup artister vil ”LIVE” inspirere, sammen med de indhentede modeller – og modeller fra publikum.

Et super inspirerende program:

> Trends og tendenser - Før og nu, hvad er der sket med makeup gennem tiderne, hvordan har udviklingen været og hvad ser vi komme. Hvad er kavene til makeup i dag og ikke mindst makeup artisten, men HD kvalitet i TV og foto, hvordan bliver vi glamourøse uden fejl.
> Ansigtskonturer
> Den daglige naturlige makeup
> Fremhæv din egen personlighed
> Bryn, vipper og negle inspiration
> En hurtig vej til ”smokey eyes”
> Sådan får du øjne til at se større ud
> Bryllupsmakeup
> Red Carpet og Party perfekt
> Airbrush makeup

Et program, der er sammensat med indlagte pauser, hvor du har mulighed for at besøge de 14 udstillere, alle relateret til makeup, der fremviser deres nyeste produkter og teknologier - Hvis du ønsker at være på forkant, så gå ikke glip af dette! Udstillerne vil også have tilbud denne dag, som du absolut ikke ser normalt – så kom og gør et godt køb.

De udstillende du kan besøge er: Medex, CS Beauty, Arcon Scandinavia, BeautyCenter Cosmetics,  Samedic, Insight Cosmetics Group, Pieces, Perfect Body Care, Allure Beauty Group, Visage / LCN, Bella Beauty, Organic Glam. Zerva cosmetics, Lash Company og bare minerals.

Med i prisen serveres en sandwich og kage i de tilhørende pauser. Vand og kaffe kan købes i baren.

DKF Makeup Event 2015 er en begivenhed, der er for ALLE med tilknytning eller interesse for skønhedsbranchen – eller bare for dig der interesserer dig for makeup. Mød nogle af de største navne i branchen og mød andre, der interesserer sig for det samme som dig selv.

Billetpris kr. 398,-

DKF Makeup Event 2015 er arrangeret af Dansk Kosmetolog Forening. Vil du i kontakt med os, så send endelig en mail på
info@dkfnet.dk

TALERNE DER INSPIRERER DIG PÅ DKF MAKEUP EVENT 2015

S├śREN HEDEGAARD

En af Danmarks hårdtarbejdende og mest anerkendte frisør-og makeup artister. Søren inspirerende alle omkring sig, både med hans ekspertise og sin fantastiske personlighed. Han er lige rundet de 60 år, men i super form og altid i højt humør. Blandt Sørens kunder er bl.a. kulturpersonligheder, politikkere, kunstnere og de kongelige, herunder kronprinsessen.

NIKKI WELSCH

Nicci Welsh er professionel hair and makeup artist for celebrities og i modebranchen generelt. Nicci styler nogle af landets største stjerner og har derudover skabt komplette looks for internationale navne som Paris Hilton, Cheryl Cole, Mel C, Coldplay og Robbie Williams m.fl. Nicci er den kreative hjerne, og ejer af makeupskolen Nicci Welsh Make-up Academy, der føder nye og efterspurgte talenter til branchen.

SINE GINSBORG

Sine Ginsborg er en af Danmarks førende hår og make-up artister med mere end 15 års erfaring i den danske og internationale modebranche. Sine har været nomineret til ELLE Style Awards 3 gange i træk og i 2014 vandt hun prisen for ‘Årets Make-up artist’. Sines hjertebarn er hendes respekterede make-up skole ‘Sine Ginsborg Make-up School’, hvor hun året rundt uddanner fremtidens nye unge talenter!

GEMMA ALDOUS

Efter en succesfuld modelkariere, besluttede Gemma sig for en ny vej og uddannede sig som Make Up Artist. Hun her flere års erfaring på begge sider af kameraet. Gemma er meget eftertragtet af celebreties og nogle af de seneste omfatter Sheridan Smith, The Wanted, Naughty Boy, Eliza Doolittle, Nicholas MacDonald, Meatloaf og Michael Bolton. Gemma bruges også til London Fashion Week, shows for L'Oreal, Ghd og hun har arbejdet på en lang række musikvideoer og tv-shows.

UDSTILLERNE DU KAN MØDE PÅ DKF MAKEUP EVENT 2015

Udstillere DKF Makeup Event 2015