DKF MAKEUP DAG 2015

På denne side markedsfører vi DKF Makeup Dag 2015.
I første omgang bruges siden til bookning af stande, herefter markedsføres selve eventen.

DKF Makeup Dag 2015, afholdes den 20. september 2015, kl. 11.00 – 17.00 (dørene åbnes kl. 10.30) på Radisson Blu Falkonér Hotel, Falkonér Allé 9, Frederiksberg.

6 timer, KUN fokusseret omkring makeup, nyheder, trends, tricks, teknikker og ikke mindst dialoger om makeup branchen, hvad er der af muligheder for succes og meget mere. En dag pakket med interessante talere, som omfatter nogle af danmarks absolut bedste på området. Vi kan bl.a. nævne at Søren Hedegaard blive en drivende part og også Nicci Welsh…og der vil komme yderligere et par danske topnavne til. Direkte fra London har vi hentet en af de engelske top celebrity makeup artister Gemma Aldous, der også vil være en af vores talere – så, dette bliver helt klart et ”verdensklasse” program.

Der vil være 14 stande i forbindelse med arrangementet, og udstillere kun relateret til makeup og lignende. Så her er mulighed for at få en bragende omsætning - HVIS dine produkter er makeup eller relateret til det.

Standpris:

Standene er 3m x 2m -  pris pr. stand   kr. 2.400,00 ex.moms
Der vil blive opstillet standvægge de steder hvor standene støder op til hinanden. Der vil kun være mulighed for at købe én stand pr. leverandør, da vi helst vil have et bredt udvalg i stedet for at få leverandører sætter sig på pladsen. Standprisen er udelukkende betaling for pladsen.

Strøm/el til stand                                kr.    800,00

Ekstra spots                          pr. stk    kr.    300,00
Der er selvfølgelig lys i loftet, men hvis man ønsker ekstra lys/spots, så skal det bestilles. Ekstra spots kan kun bestilles hvis der er bestilt strøm til standen.

Området er begrændset til dette antal stande, så hvis du vil have stand, så udfyld hurtigt formularen på denne side - her kan du også se hvilke stande der er ledige.
Har du spørgsmål, send os hurtigt en mail på
info@dkfnet.dk
Standreservationen er selvfølgelig efter først til mølle princippet.

Antal besøgende:

Arrangementet vil blive markedsført med billetkøb via billetbureau og prisen vil være kr. 395,-. Inklusiv i prisen vil være lette frokostretter, placeret i udstillingsområdet, kaffe/the i eftermiddagsbreak – og placeret i udstillingsområdet. Vi har plads til ca. 420-430 deltagere

Ledige stande

På nuværende tidspunkt er følgende stande ledige:

ingen ledige stande

Følgende leverandører udstiller ved DKF Makeup Event 2015:
1: Medex
2: Lash Company
3: CS Beauty
4: bare minerals
5: Plan Organic
6: Arcon Scandinavia
7: Beautycenter Cosmetics
8: Samedic
9: Insight Cosmetics Group
10: Pieces
11: Perfect Body Care
12: Allure Beauty Group
13: Visage / LCN
14: Bella Beauty

Bestilling af stand

Ved bestilling af stand udfyldes nedenstående formular. Afslut ved at klikke på "send" og vi vil bekræfte din reservation skriftligt.
Ved bestilling af stand mailes samtidig det logo vi må bruge i markedsføring af din virksomhed/produkt, logo mailes til: info@dkfnet.dk