Lidtluksus.dk

Vores filosofi er at alle skal have råd til ordentlige produkter til fair priser. Hos os kan du finde alt til negle, om du er begynder eller professionel, og vi står altid klar til at hjælpe.

Vi er dansk distributør af det prisvindende tyske mærke ABC NAILSTORE.

Derudover har mere end 1000 farver Gelpolish på lager fra Kaga. Kaga er et af de største mærker i Korea, og som du måske ved, er Korea det land i verden med den strengeste kosmetik lovgivning.

Vi afholder kurser i vores lækre og lyse lokaler på amager.

Der tilbydes både kreative kurser, som voks og diverse nailart. Til de mere teoretiske er der kurser som blandt andet begynder kursus, negleteknikeruddannelsen og meget mere.

Som instruktør har vi Paprika Boel, som de fleste af jer nok kender fra negle verdenen.
Paprika har en del år bag sig, og flere kurser ved store udenlandske negleteknikere, som bla. Antonio Sacripante fra Italien og Frutzina Almasy der er flere gange Ungarsk mester i div. kategorier.

Der udover det forhandler vi den exclusive Italiensk voks ARCOCERE fra Arco Cosmetici. Arco Cosmetici blev grundlagt i 1980, det er en industri der frem for alt har en utrolig udvikling. De har i 30 år har befundet sig på de nationale og internationale markeder, og tilbyder professionel naturlig kosmetik til beauty verden.

Vi har både webshop og fysisk butik beliggende i Kastrup.

Du kan følge os på:

Facebook:  https://www.facebook.com/LidtLuksus/

Instagram: Lidtluksus.dk

Webshop: http://lidtluksus.dk/

Negle uddannelse