Skønhedsbranchens leverandører

Nedenstående leverandører er servicemedlemmer af DKF og støtter vores brancheorganisation: Dansk Kosmetolog Forening. Ved leverandørens navn kan du komme ind på leverandørens side og læse lidt mere udførligt hvad den enkelte leverandør tilbyder.
Du kan også vælge at gå ind på leverandør registeret, hvor leverandørerne er listet under de faggrupper de leverer varer og ydelser indenfor.

pil til de bedste leverandører

alessandro

I mere end 20 år er Alessandro international blevet betragtet som synonym med perfekt hånd og negle pleje, og det højeste kvalitets niveau og fornyelser.
SE MERE >>

All About You

Hos All About You finder du et bredt udvalg af yderst professionelle produkter, fra anerkendte internationale brands, inden for Neglekosmetik.
SE MERE >>

Beauteena

Beuteena et komplet program indenfor negleteknik, naturlige negle samt pleje af hænder og negle. Beauteena henvender sig til professionelle negleteknikere, har oprindelse i Tyskland og sælger sine produkter over det meste af Europa.
SE MERE >>

BeautyAkademiet

Velkommen til Beauty Akademiets univers af de allerbedste hudpleje-og skønheds-produkter, der findes på markedet i dag.
SE MERE >>

Beauty Angel

Beauty Angel Lys - For en ung og smuk hud
SE MERE >>

Bella Beauty

Bella Beauty er et dansk ejet handelsfirma, som har specieliseret sig i produkter der ligger i området imellem medicin og skønheds-produkter.
SE MERE >>

BEAUTY CENTER COSMETICS

TILBYD UNIKKE BEHANDLINGER OG OPNÅ MÅLRETTEDE RESULTATER MED 100% SERVICE OG UDEN KONKURRENDE NETHANDEL.
VI DELER VORES VIDEN OG SKABER SAMSPIL TIL STØRRE VÆKST I DIN FORRETNING.
SE MERE >>

BRANDS OF BEAUTY

En passion for niche...
Dufte, hudpleje eller vippeserum - kvaliteten og eksklusiviteten er det vigtigste. Ikke bare en almindelig creme, men en behandling. Ikke bare en parfume som alle de andre, men en duft, som lader dig vise din personlighed. Ikke bare et vippeserum, men det bedste på markedet.
SE MERE>>

CBIT WELLNESS

Cbit Wellness er et booking-system målrettet kosmetologer og negleklinikker. Vi kender derfor din forretning og de udfordringer som du står over for.
SE MERE >>

Cirebo cosmetics

Cirebo Cosmetics ApS distributør af specielle medicinsk godkendt skønhedsprodukter.
Som de først i Danmark introducer vi dig for Kosmetisk Analyse - et helt fantastisk arbejdsredskab.
SE MERE >>

CKE Beauty System

CKE Beauty System er en engros-virksomhed, som sælger hudpleje og make up af høj kvalitet - og til attraktive priser. Vi ønsker at afdække vores kunders behov for at kunne tilbyde relevante produkter.
SE MERE >>

Copenhagen TAN

Leverandør af alt til spray tan behandlinger. Importør af That´so produkterne. Service, vedligehold og montering. Spray tan kurser. Selvbrunere og meget mere.
SE MERE >> 

COSMETICOM

Cosmeticom er startet ud fra visionen om, at finde effektive, naturlige og primært økologiske produkter og distribuere dem videre – via en bred vifte af forhandlere med samme visioner som os – til kvalitetsbevidste forbrugere.
SE MERE >>

Cosmobody

Kursus i Japansk Cosmo Lifting til kosmetologer. Japansk Cosmo Lifting kombinerer en japansk behandlingsmetode med ansigts reflexterapi og er udviklet af den internationalt anerkendte reflexterapeut Lone Sorensen.

COSMOMEDIA

Indkøbscenter for klinikker, møbler, udstyr og alt tilbehør. Pensler, makeup artikler, alt engangsartikler, hygiejne. Stort udvalg af alle type voks. Paraffin og Soyaffin
SE MERE >>

Dermacosmetics

Derma Cosmetics er distributør af det originale danske derma roller koncept,
Serum8® - Derma Roller.
SE MERE >>

DOFTA v/Duftkompagniet

Skab et ekstra salg! Dofta er et duftkoncept med alt indenfor duftpinde, duftlys, luftrensende duftlamper, parfumer m.m. Vi bruger kun de reneste højkvalitets ingredienser af primær naturlig og økologisk oprindelse. Designet er smukt og eksklusivt. Duftene fantastiske! 
SE MERE>>

DermaOxy

Dansk udviklet og testet oxygenbehandlingskoncept og produkter til ansigt og hår baseret på naturlige ingredienser uden parabener.
SE MERE >>

EXUVIANCE

Health & Beauty of Scandinavia er siden 15 år Nordisk distributør af Exuviance hudplejesystem. Produkterne fra Exuviance sælges kun hos kosmetologer/kosmetiker, som har gennemgået uddannelse i Exuviance.
SE MERE >>

GECKO Booking

GECKO Booking er udviklet i tæt samarbejde med kosmetologer og er bygget op, så du kun betaler for det, du har brug for. Der er mulighed for at tilknytte komplet kassesystem, salg af gavekort/klippekort, målrettet marketing, spørgeskemaer og meget mere.
SE MERE >>

Hairtools

HAIRTOOLS - Dine kunder mærker forskellen
SE MERE >>

Healux Aesthetic

Healux Aesthetic er Skandinaviens førende leverandør indenfor udstyr til medicinsk og kosmetisk anvendelse.
SE MERE >>

HEIMA BEAUTY

Hos Heima har vi en passion for ærlige produkter, der indeholder det bedste forskningen og naturen omkring os kan tilbyde. Vi importerer hudpleje- og livsstilsprodukter hjem fra den anden ende af verden, der i en hverdag med stress og jag kan få tiden til at stå stille et øjeblik.
SE MERE >>

INSIGHT Cosmetics Group

Kvalitet, uddannelse og excellent service er nøgleordene hos Insight Cosmetics Group, der leverer luksuriøse produkter i topkvalitet til hænder, negle, krop og ansigt.
SE MERE >>

KALLISTOS

Kallistos - Totalleverandør til den danske sundhedsbranche
SE MERE >>

KERSTIN FLORIAN

Et velkendt og respekteret varemærke og 30 års erfaring fra den internationale spa branche. Bliv en del af et vindende koncept.
SE MERE >>

KLINIK SUPPLY

Klinik Supply tilbyder professionelle og innovative klinikprodukter, som har virksom effekt og dokumenteret virkning. Produkterne tilhører kategorien cosmeceuticals, hvor unikke hudplejekomponenter kombineres med AHA, retinol, peptider, ceramider m.m. med effektive planteekstrakter, fremstillet af udvalgte, økologiske råvarer fra certificerede plantager.
SE MERE >>

LaBina Danmark

LaBina Danmark er et unikt koncept, som er målrettet til at markant forbedre kvalitet af permanent makeup branchen i Danmark.
SE MERE >>

Lash Bar Copenhagen

Hos Lash Bar Copenhagen elsker vi smukke vipper og bryn og vi er specialister på vores felt!
SE MERE >>
 

Lidtluksus.dk

Vores filosofi er at alle skal have råd til ordentlige produkter til fair priser. Hos os kan du finde alt til negle, om du er begynder eller professionel, og vi står altid klar til at hjælpe.
SE MERE >>

L & L Wellness Center

L & L Wellness Center er eksklusiv distributør for Depilar System™ Danmark og tilbyder grundig træning i brugen af enzymer og sugaring.
SE MERE >>

LYCON

Lycon - det absolut førende indenfor voks produkter.
SE MERE >>

Malia

Malia er eneforhandler i Danmark af den fantastiske voks fra Adam & Eve.
SE MERE >>

MBH Derma supply

ENVIRON Skin care produkter
SE MERE >>

MEDEX Scandinavia

Medex er udviklet med fundamentale principper om højest tænkelig produktstandard for ingredienser og virkestoffer og er blandt de absolut førende inden for professionel hudpleje.
SE MERE >>

Mesoestetic danmark

Mesoesteic Pharma Group (Barcelona) er en af verdens største producenter af medicinsk kosmetik.  Førende klinikker verden over bruger vore mest kendte programmer: Antiaging : peelinger, Mesoeclat, mesoterapi. Acne : Acnelan. Pigmentfejl: Cosmelan.
SE MERE >>

MONA LISA COSMETIC SUPPLY

Hos Mona Lisa Cosmetic Supply glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor i vor skatkammer fyldt med godbidder du kan tilbyde dine kunder.
SE MERE >>

Neppers nails

Neppers Nails har siden 1994 ydet "Service til fingerspidserne" i enhver forstand. Vi er engrosvirksomhed og distribuerer negleprodukter fra Tammy Taylor, America Nails og Amore Ulitma til både små og store saloner.
SE MERE >>

NORDIC LASHES

Nordic Lashes tilbyder professionelle vippeextensions produkter og er autoriseret distributør af Yasumi hudpleje. Yasumi er et mærke inspireret af det Japanske og har den bedste kvalitet i kosmetiske apparater og hudpleje produkter, både til professionel brug på skønhedsklinikker og SPA.
SE MERE >>

NOSCOMED

Noscomed er den danske distributør for cosmeceuticals hudplejeserierne iS CLINICAL og iS by INNOVATIVE SKINCARE
SE MERE >>

NOUVEAU ART

Hos Nouveau Art er nøgleordene sikkerhed, kvalitet og viden. Disse nøgleord skal gå hånd i hånd og de er gennemgående i vores distribution og uddannelse af kommende Nouveau Contour mikropigmentister og Dermatude Meta Terapi specialister.
SE MERE >>

NSI DENMARK

I mere end 50 år har NSI udviklet avanceret teknologi til brug i negle produkter, så professionelle negleteknikere kan arbejde hurtigere og med højere indtjening. Det betyder, at vores interne kemikere arbejder tæt sammen med professionelle negleteknikere hver dag for at udvikle og producere tidsbesparende produkter til konkurrencedygtige priser for at hjælpe negleteknikere til at arbejde mere effektivt.
SE MERE HER>>

 

Organiquespa

ORGANIQUE SPA ACADEMIE skaber et unikt og komplet koncept bestående af professionel hud - kropspleje produkter baseret på helse -og naturmæssige ingredienser, som er udvalgt og udvundet med respekt for naturen.
SE MERE >>

SKIN Solutions

Skin Solutions leverer tre unikke hudplejeløsninger, som på hver sin måde er med til at give danske kvinder en smuk og elegant hud.
SE MERE >>

Smileffect

Smileffect har en revolutionerende tandblegnings teknologi.
SE MERE >>

Snoozeer Bookingsystem

Professionelt og fleksibelt.
Få medlemsrabat på dit bookingsystem
Se mere >>

Technovital

Technovital er repræsenteret i Sverige og Danmark for franske LPG, som er verdensledende indenfor apparater til naturlige skønhedsbehandlinger til krop og ansigt.
SE MERE >>

THE FAB COMPANY

The FAB Company er skandinavisk distributør af hudplejeserien Dr. LaPrin og serummet GX8 Skin, der begge produceres i Sydkorea.
SE MERE >>

TNBC

The Northern Beauty Company (TNBC) har specialiseret sig i at distribuere nyskabende produkter og velkendte brands til skønhedspleje i Skandinavien.
SE MERE >>
 

VISAGE

Hos Visage har vi altid gået efter kvalitet og med vores agenturer fra Long Time Liner®, Pandhy’s®, Combinal og Design kitler leverer vi kun  proffesionelle produkter i top kvalitet.
SE MERE >>

WEGA BEAUTY

Vi tilbyder en varieret produkt-sammensætning med mærker indenfor både hudpleje, personlig pleje, makeup og parfume.
SE MERE >>