Skønhedsbranchens leverandører

Nedenstående leverandører er servicemedlemmer af DKF og støtter vores brancheorganisation: Dansk Kosmetolog Forening. Ved leverandørens navn kan du komme ind på leverandørens side og læse lidt mere udførligt hvad den enkelte leverandør tilbyder.
Du kan også vælge at gå ind på leverandør registeret, hvor leverandørerne er listet under de faggrupper de leverer varer og ydelser indenfor.

pil til de bedste leverandører

Admind

Vi leverer skræddersyede løsninger indenfor POS – Kasse løsninger, Kalender, Online Booking, Regnskab og Webshop integration til detail, frisører, kosmetologer, bogholdere m.m. Løsningerne er med en central styret databaseserver og kan derfor tilgås, hvor som helst og når som helst. Derfor siger vi: Din frihed – vore løsninger
SE MERE HER >>

All About You

Hos All About You finder du et bredt udvalg af yderst professionelle produkter, fra anerkendte internationale brands, inden for Neglekosmetik.
SE MERE >>

BCL SpA

Jeg er distributør af BCL SPA produkterne i Danmark. Produkterne er certificerede økologiske produkter til pedicure, manicure, kropspleje og hårprodukter.
SE MERE >>

BeautyAkademiet

Velkommen til Beauty Akademiets univers af de allerbedste hudpleje-og skønheds-produkter, der findes på markedet i dag.
SE MERE >>

Beauty Angel

Beauty Angel Lys - For en ung og smuk hud
SE MERE >>

Bella Beauty

Bella Beauty er et dansk ejet handelsfirma, som har specieliseret sig i produkter der ligger i området imellem medicin og skønheds-produkter.
SE MERE >>

BEAUTY CENTER COSMETICS

TILBYD UNIKKE BEHANDLINGER OG OPNÅ MÅLRETTEDE RESULTATER MED 100% SERVICE OG UDEN KONKURRENDE NETHANDEL.
VI DELER VORES VIDEN OG SKABER SAMSPIL TIL STØRRE VÆKST I DIN FORRETNING.
SE MERE >>

BRANDS OF BEAUTY

En passion for niche...
Dufte, hudpleje eller vippeserum - kvaliteten og eksklusiviteten er det vigtigste. Ikke bare en almindelig creme, men en behandling. Ikke bare en parfume som alle de andre, men en duft, som lader dig vise din personlighed. Ikke bare et vippeserum, men det bedste på markedet.
SE MERE>>

CBIT WELLNESS

Cbit Wellness er et booking-system målrettet kosmetologer og negleklinikker. Vi kender derfor din forretning og de udfordringer som du står over for.
SE MERE >>

Colosè Danmark

Colosé Danmark er Professionel kvalitetshudpleje fra Schweiz - Stort udvalg af hudplejeprodukter til din klinik.
SE MERE
HER>>

Copenhagen TAN

Leverandør af alt til spray tan behandlinger. Importør af That´so produkterne. Service, vedligehold og montering. Spray tan kurser. Selvbrunere og meget mere.
SE MERE >> 

Cosmetic Care

Cosmetic Care er et dansk familieejet firma. Vi er forhandlere af de medicinske og kosmetiske produkter og maskiner fra Geneo, Pollogen.
SE MERE
HER>>

DOFTA v/Duftkompagniet

Skab et ekstra salg! Dofta er et duftkoncept med alt indenfor duftpinde, duftlys, luftrensende duftlamper, parfumer m.m. Vi bruger kun de reneste højkvalitets ingredienser af primær naturlig og økologisk oprindelse. Designet er smukt og eksklusivt. Duftene fantastiske! 
SE MERE>>

DermaOxy

Dansk udviklet og testet oxygenbehandlingskoncept og produkter til ansigt og hår baseret på naturlige ingredienser uden parabener.
SE MERE >>

EXUVIANCE

Health & Beauty of Scandinavia er siden 20 år Nordisk distributør af Exuviance hudplejesystem. Produkterne fra Exuviance sælges kun hos kosmetologer/kosmetiker, som har gennemgået uddannelse i Exuviance.
SE MERE >>

Femmeunique

Femmeunique er leverandør til beauty branchen, vi leverer tanning og udstyr til professionel spraytan og australiens absolut største tanningbrands b.tan & minetan.
SE MERE>>

GECKO Booking

GECKO Booking er udviklet i tæt samarbejde med kosmetologer og er bygget op, så du kun betaler for det, du har brug for. Der er mulighed for at tilknytte komplet kassesystem, salg af gavekort/klippekort, målrettet marketing, spørgeskemaer og meget mere.
SE MERE >>

Hairtools

HAIRTOOLS - Dine kunder mærker forskellen
SE MERE >>

Healux Aesthetic

Healux Aesthetic er Skandinaviens førende leverandør indenfor udstyr til medicinsk og kosmetisk anvendelse.
SE MERE >>

HEIMA BEAUTY

Hos Heima har vi en passion for ærlige produkter, der indeholder det bedste forskningen og naturen omkring os kan tilbyde. Vi importerer hudpleje- og livsstilsprodukter hjem fra den anden ende af verden, der i en hverdag med stress og jag kan få tiden til at stå stille et øjeblik.
SE MERE >>

INSIGHT Cosmetics Group

Kvalitet, uddannelse og excellent service er nøgleordene hos Insight Cosmetics Group, der leverer luksuriøse produkter i topkvalitet til hænder, negle, krop og ansigt.
SE MERE >>

KALLISTOS

Kallistos - Totalleverandør til den danske sundhedsbranche
SE MERE >>

Kandii

Kandii er et nyt dansk brand i neglebranchen, med fokus på høj kvalitet til rimelige priser!
SE MERE HER >>

KERSTIN FLORIAN

Et velkendt og respekteret varemærke og 30 års erfaring fra den internationale spa branche. Bliv en del af et vindende koncept.
SE MERE >>

Dermatech Group

Dermatech Group er et unikt koncept, som er målrettet til at markant forbedre kvalitet af permanent makeup branchen i Danmark.
SE MERE >>

Lash Bar Academy

Hos Lash Bar Academy elsker vi smukke vipper og bryn og vi er specialister på vores felt!
SE MERE >>
 

LASH BAR PRO

DISTRIBUTION AF PROFESSIONELLE PRODUKTER TIL LASH EXTENSIONS, LASH LIFT & BRYN STYLING
SE MERE HER>>

Lidtluksus.dk

Vores filosofi er at alle skal have råd til ordentlige produkter til fair priser. Hos os kan du finde alt til negle, om du er begynder eller professionel, og vi står altid klar til at hjælpe.
SE MERE >>

LUXORO

Luxoro AB er den danske distributør af Dermaceutic og Eneomey.
SE MERE >>

Luxury Beauty Supply

Æstetik, kvalitet og service er nøgleord for os. Vi sætter en ære i at tilbyde vore kunder kvalificeret rådgivning og uovertruffen service.
SE MERE >>

 

LYCON

Lycon - det absolut førende indenfor voks produkter.
SE MERE >>

Malia

Jax Wax er eneforhandler i Danmark af den fantastiske voks fra Jax Wax.
SE MERE >>

mbh Derma Supply

ENVIRON Skin Care produkter
SE MERE >>

MEDEX Scandinavia

Medex er udviklet med fundamentale principper om højest tænkelig produktstandard for ingredienser og virkestoffer og er blandt de absolut førende inden for professionel hudpleje.
SE MERE >>

Medic Laser

Medic Laser er førende leverandør inden for medicinsk skønhedsudstyr med teknologier som Laser, Radio Frekvens og Ultralyd. Vores mål er at være de bedste i branchen og levere det bedste og mest innovative udstyr til klinikker i hele Danmark.
SE MERE >>

Mesoestetic danmark

Mesoesteic Pharma Group (Barcelona) er en af verdens største producenter af medicinsk kosmetik.  Førende klinikker verden over bruger vore mest kendte programmer: Antiaging : peelinger, Mesoeclat, mesoterapi. Acne : Acnelan. Pigmentfejl: Cosmelan.
SE MERE >>

MM Skincare

MMSkincare har været distributør for Dermapen4 og tilhørende behandlings- og hudpejeprodukter Dp Dermaceuticals siden 2011. MMSkincare blev grundlagt af Lene Meldgaard (født og opvokset i Danmark, nu bosat i Sverige igennem en længere årrække) og har otte ansatte.
SE MERE >>
 

MONA LISA COSMETIC SUPPLY

Hos Mona Lisa Cosmetic Supply glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor i vor skatkammer fyldt med godbidder du kan tilbyde dine kunder.
SE MERE >>

NORDIC LASHES

Nordic Lashes tilbyder professionelle vippeextensions produkter og er autoriseret distributør af Yasumi hudpleje. Yasumi er et mærke inspireret af det Japanske og har den bedste kvalitet i kosmetiske apparater og hudpleje produkter, både til professionel brug på skønhedsklinikker og SPA.
SE MERE >>

NOSCOMED

Noscomed er den danske distributør for cosmeceuticals hudplejeserierne iS CLINICAL
SE MERE >>

NR Kosmetik

NR Kosmetik er et negle- og skønhedsplejefirma, der kombinerer høj kvalitet, luksus design og brugervenlige produkter.
SE MERE >>
 

NSI DANMARK

I mere end 50 år har NSI udviklet avanceret teknologi til brug i negle produkter, så professionelle negleteknikere kan arbejde hurtigere og med højere indtjening. Det betyder, at vores interne kemikere arbejder tæt sammen med professionelle negleteknikere hver dag for at udvikle og producere tidsbesparende produkter til konkurrencedygtige priser for at hjælpe negleteknikere til at arbejde mere effektivt.
SE MERE
HER>>
 

Plan Organic

Specialister i import og salg af økologiske pleje- og skønhedsprodukter i den absolut bedste klasse.
SE MERE HER>>

PNNB ACADEMY

Hos PNNB vil du finde eksklusive øjenvipper, koreanske mink og silke øjenvipper af højeste kvalitet. Derudover de nyeste designs og klassiske elegance øjenvipper der kan forvandle dine kunder til en skønhed.
SE MERE >>

PURAVEDA

Puraveda Organics består af unikke biokemiske formler, der er lavet på økologiske ingredienser og organiske derivater.
SE MERE>>

 

Q-kabinettet

Q-kabinettet.dk blev grundlagt i maj 2008 og er en online skønheds-shop, til alle der ønsker produkter i særklasse. Vores kundekreds består både af professionelle kosmetologer og klinikker, samt private kunder. Vi tilstræber at levere produkter, der er lette at anvende og som er af en høj kvalitet til lav pris.
SE MERE >>
 

Radiant Danmark

I 1995 blev mærket Radiant Professional skabt med det formål at tilbyde et komplet udvalg af professionelle produkter, med henblik på at tilpasse den moderne kvinde, og hendes hverdag med alt hvad hun behøver. Radiant Professional har udviklet sig til et professionelt makeup- og hudplejemærke med et stort og bredt sortiment med teknologisk avancerede produkter i mange farver, nuancer og teksturer.
SE MERE >>

Skin Solutions

Skin Solutions leverer tre unikke hudplejeløsninger, som på hver sin måde er med til at give danske kvinder en smuk og elegant hud.
SE MERE >>

Smileffect

Smileffect har en revolutionerende tandblegnings teknologi.
SE MERE >>

SPINALIS

Skønhedsbranchen har i mange år siddet forkert, men det er vi blevet opmærksomme på nu. Derfor har vi lavet en fantastisk stol, som går ind og støtter jer, i nogle af de meget krævende arbejdspositioner, som i hver dag udsætter jer selv for.
SE MERE>>

STANDARD COSMETICS

Beauty supply & Training - Mikropigmentering
Med granfaste rødder og hjerte i Mikropigmentering, udspringer en disciplineret vilje til at løfte naturlig skønhed til et uset niveau, hvor det helt almindelige menneske føler sig hjemme. Simpelhed og tryghed udgør kerneværdier, som igennem professionel, individuel og kvalitetsbevidst undervisning, respekteres.

SE MERE >>

TNBC

The Northern Beauty Company (TNBC) har specialiseret sig i at distribuere nyskabende produkter og velkendte brands til skønhedspleje i Skandinavien.
SE MERE >>
 

TOP CLINIC SELECTED

TOP CLINIC Selected er distributør af nicheprodukter til klinikker, spa-centre, neglesaloner m.v. Vi ved, at vores kunder går efter specialiteter der er lidt ekstra og anderledes og mere iøjnefaldende end normalen.
SE MERE >>

VISAGE

Hos Visage har vi altid gået efter kvalitet og med vores agenturer fra Long Time Liner®, Pandhy’s®, Combinal og Design kitler leverer vi kun  proffesionelle produkter i top kvalitet.
SE MERE >>

WEGA BEAUTY

Vi tilbyder en varieret produkt-sammensætning med mærker indenfor både hudpleje, personlig pleje, makeup og parfume.
SE MERE >>