Lash Bar logo

BLINK NORDIC: DISTRIBUTION AF PROFESSIONELLE PRODUKTER TIL LASH EXTENSIONS, LASH LIFT & BRYN STYLING

Vi har siden 2011 udviklet vores b2b distributions virksomhed og uddannelsesakademi i hjertet at København. Herfra distribuerer vi produkter til mange af Nordens professionelle vippe- og bryn stylister. Vi er også selv uddannede vippeteknikere, som ved hjælp af utallige tests sætter en ære i at finde og udvikle professionelle produkter til konkurrencedygtige priser.

BRANDS: Blink; BL Lashes & B. Brows samt Kelley Baker Brows

Vores højkvalitets vippe- og bryn extensions produkter fra det Koreanske mærke Blink, som også står bag BL Lashes & B.Brows, har konsolideret sig som en af verdens førende producenter på området og forhandles i mere end 70 lande. Her finder du også den fantastiske bryns serie, Kelley Baker Brows fra Los Angeles Californien, den praktiske & smukke Wax Orb, samt de lækre LED lamper fra Glamcor, benyttede af makeup artister, bloggere samt kendisser verden over!

Fokus ligger på eksklusivitet og kompromisløs kvalitet. Du kan finde vores populære produkter på vores skandinaviske webshop WWW.BLINKNORDIC.COM

Ønsker du at prøve nogle af produkterne, har spørgsmål eller er du interesseret i at forhandle disse, så kontakt os på blink@beautygroup.dk eller ring til os i hverdage fra 9:00 - 14:00 på +45 88 37 28 73.

UDDANNELSE: Vippetekniker, bryns stylist og Gratis produktkurser!

Ønsker du professionel uddannelse? Lash Bar Academy tilbyder en 4-dags uddannelse til classic Lash Stylist, hvor du uddannes i de professionelle produkter fra Blink (BL lashes). Lash Bar Academy er en af Nordens højst respekterede uddannelser indenfor Single Eyelash Extensions, som også tilbyder workshops, træningsaftener og sparring på alle niveauer.

Hvis du allerede er uddannet vippetekniker andet steds, men ikke er bekendt med produkterne, tilbyder vi et gratis produktkursus: En Come-On over aften, hvor Lash Bar Academys undervisere hver måned oplærer dig og svarer på alle spørgsmål. Det foregår oftest fra kl 16.30-20.00. Her får du en grunding indførsel i alle Blinks produkter, så du kan yde den bedst mulige service og salg til dine kunder!                          

Vi distribuerer også Chrissanthie, Lash Lift by Dolly, The Lash Collection og diverse andre behandlings-accessories indenfor vipper & bryn.

LASH BAR ACADEMY
Skandinaviens største beauty academy eksklusivt dedikeret til vipper og bryn!

På vores skønhedsakademi tilbyder vi undervisning i de nyeste og bedste teknikker til forskønnelse af bryn og vipper! Her underviser vi i Lash Bar's eftertragtede signaturteknik inden for påsætning, og vi har over årene uddannet mere end 1000 vippeteknikere i Danmark og Internationalt. Derudover har vi indgået samarbejde med USA's Brow queen, Kelley Baker, om at uddanne de bedste brow stylister i bryns serien Kelley Baker Brows.

Vi uddanner eliten af danske vippeteknikere & Bryns stylister, og lægger stor vægt på, at kunne tilbyde den grundigste og bedste undervisning på markedet, med løbende opdateringer med den nyeste viden indenfor produkter og teknikker. Som elev af Lash Bar Academy har du altid støtte, et stort netværk og en stærk sparringspartner i ryggen, også efter endt uddannelse. Teamet bag Lash Bar Academy består bl.a af Rikke Udengaard, som i en lang årrække ikke kun har stor erfaring med undervisning i eyelash extensions, men også er eneste danske vippeunderviser, som rejser verden rundt for at dømme i nogle af de største internationale vippekonkurrencer. Resten af vores team af undervisere er bl.a konkurrencevindende Lash stylister, der har en enorm passion for deres håndværk. Vi uddanner elever hver uge, hele året rundt, og er derfor altid klar til at tage dit niveau et skridt højere, uanset din erfaring.

Vi tilbyder uddannelser indenfor klassiske Eyelash Extensions, Lash Lift, Russian Volume, Brow Styling og Brow Extensions. Samt tilbyder træningsaftener & workshops.

Læs mere på www.lashbar.dk/academy

NB: Der gives rabat til saloner / klinikker, hvis flere ansatte tilmeldes undervisning, eller hvis man som enkeltperson tilmeldes flere hold samtidig!

Kun vores classic uddannede elever har adgang til vores eftertragtede træningsaftener.

Ønsker du mere information om vores uddannelser, holddatoer eller at tilmelde dig så kontakt os på academy@lashbar.dk eller ring til os i hverdage fra 9:00 - 16:00 på Telefon +45 28 26 70 58

Læs mere om vores uddannelser
i vores Lash Bar Academy Brochure