Permanent Makeup
LaBina Danmark

Exclusive Distributor Denmark

·         Permanent Makeup & Dermaterapi

·         Maskiner, udstyr, tilbehør, produkter & pigmenter

·         Uddannelses- og kursuscenter

·         Behandlinger

LaBina Danmark er et unikt koncept, som er målrettet til at markant forbedre kvalitet af permanent makeup branchen i Danmark.

Stifter af uddannelses center og Danmarks eksklusive forhandler og distributør af LaBina – Aleksandra Kjaersfeldt, som er international træner og master permanent makeup artist.

Aleksandra har igennem de seneste 7 år samarbejdet med flere kvalitets permanent makeup mærker og har samlet erfaring inden for pigment kvalitet (konsistens, kemisk indhold, farveforandring, holdbarhed, allergivenlighed og sterilitet) samt udstyr, sikkerhed og helingsproces ved nåle fra forskellige producenter. Stabilitet af farven, utroligt naturligt udseende i forhold til mange nuværende mærker på det danske marked, hurtig og nem heling (som mange drømmer om), begejstrede kunder – det er vores virkelighed i moderne LaBina permanent makeup.

LaBina har gjort en stor forskel på Europas største og sikreste skønhedsmarked i Tyskland - og nu er det tid til Danmarks behandlere og kunder stiller samme EU-krav til kvaliteten af permanent makeup.

Med LaBina’s patenterede udstyr og pigmenter kan både eksisterende og nyuddannede permanent makeup artister skabe:

  • den absolutte tryghed og topkvalitet for sine kunder.
  • en sikker fremtid for sin forretning ved at opfylde EU's lovgivningskrav, som bliver en del af den kommende permanent makeup ordning.

Hos LaBina finder du det bedste udstyr indenfor permanent makeup. Vores produkter er alle EU-certificerede og godkendte af Sundhedsstyrelsen. Vi har hos LaBina tilmed haft en rådgivende funktion i forhold til Sundhedsstyrelsens udvikling af de danske sundhedsregler indenfor permanent makeup – netop fordi vores kendskab til behandlingsmetoderne og produkterne er så omfattende. Du kan derfor forvente at få kvalitet og sikkerhed, når du køber dine produkter og undervisningsforløb hos LaBina. Har du brug for yderligere rådgivning inden for køb af produkter, er du også sikret den bedste rådgivning indenfor permanent makeup udstyr og tilbehør.

Du kan både købe maskiner til permanent makeup, avancerede lasere til fjernelse af tatoveringer og andre farvepigmenteringer, forskellige startkits til vores uddannelser og kurser, nåle, pigmenter, øjenvipper og forskelligt andet tilbehør. Vores hudprodukter er allergivenlige og blandt de bedste på markedet. Indholdet af lim, limopløser og primer irriterer ikke huden, som det ofte er tilfældet med lignende produkttyper. Har du brug for at udvide dit kendskab til permanent makeup, sælger vi i øvrigt også magasiner om emnet. Vi leverer både indenfor og udenfor EU. Arbejder du med permanent makeup, eller har du planer om at starte op i branchen fremadrettet, råder vi dig til kun at købe maskiner og produkter der er gennemtestede og godkendt af myndighederne. Prisen for de godkendte produkter er ofte højere, end ikke-godkendte produkter, men det skyldes at kvaliteten er en anden. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, for det resulterer i dårlige resultater for dine kunder, og dermed også for dit samlede arbejde. Du risikerer at dine kunder får skader eller allergi. Vælg i stedet gode produkter og maskiner, som er udviklet af seriøse producenter.

Kvalitet og optimal kundepleje er alfa omega. Hos LaBina sælger vi kun kvalitetsprodukter. Vores producent er det tyske firma LaBina / MT Derm, som er kendte for deres kvalitetsprodukter. Pigmenterne er allergivenlige, og maskinerne blandt de bedste på markedet. Det gør det muligt for dig som mikropigmentist at udføre smukke og præcise behandlinger på dine kunder. Der er to års garanti på alt for permanent makeup udstyr. Derudover kan du tilkøbe et ekstra års garanti, såfremt du ønsker det.   De fleste af vores kunder er uddannede behandlere og kollegaer fra andre klinikker. Fagpersoner som alle ved hvad kvaliteten betyder for behandlingen. Køber du varer for over 3000kr. hos LaBina, sender vi fragtfrit. Dine varer sendes som grundregel indenfor tre arbejdsdage. Er der imidlertid tale om varer, der skal hentes hjem fra producenten LaBina MT Derm i Tyskland, kan det i særlige tilfælde vare op til 14 dage inden du modtager din bestilling. Vi gør dog altid vores ypperste, for at sikre dig den bedste og hurtigste service.  Er du i øvrigt studerende eller kursist ved LaBina, opnår du gode rabatter ved køb af vores startkits. På nogle af vores kurser er vores startkits endda inkluderet i kursus-prisen. 

Gør dig selv og dine kunder den kæmpe tjeneste det er, at bruge LaBinas kvalitetssikrede maskiner og produkter. Det betaler sig altid at investere i kvalitet og god kundepleje.

Se mere på www.labina.dk hvor der også kan bestilles online.

Produktkatalog

UDDANNELSER OG KURSER

Der er mange gode grunde til at vælge Labinas uddannelser i permanent makeup. Ud over at behandlingerne i stigende grad efterspørges, er det også et kunstfærdigt håndværk der inspirerer. Det handler langtfra kun om det ydre, når du arbejder med permanent makeup. 

LaBinas mere end 31 års erfaring, sikrer din succes

Vi er stolte af, at være blandt de europæiske pionerer, indenfor Permanent Makeup behandlinger og Permanent Makeup uddannelser og vi er vores professionelle ansvar bevist, om at Permanent Makeup behandlinger, også kræver talent, kunstneriske færdigheder og evner over gennemsnittet.

En optimal uddannelse tager meget tid, og hos LaBina er der på alle trin i uddannelsesforløbet, fagligt tilsyn.

Som erfarne permanent makeup-eksperter ledsager vi ikke kun vores studerende hele vejen under uddannelsesforløbet, men også efter endt uddannelse.

Som mikropigmentist gør du måske hverdagen lettere for dine kunder, eller hjælper dem med at genvinde selvtilliden efter et længere sygdomsforløb. Der er ligeså mange forskellige årsager til at få lavet permanent makeup, som der er mennesker. Derfor er arbejdet som mikropigmentist et ansvarsfuldt og vigtigt erhverv. 

Hos LaBina er vi os det store ansvar bevidste. Derfor undervises du kun af veluddannet personale, og vi bruger og sælger kun udstyr og tilbehør der er godkendt af EU og Miljøstyrelsen. Kvalitet, professionel service og smukt udført permanent makeup er din vej til succes.

Vi uddanner og har kurser indenfor:

·         Basic Permanent Makeup uddannelse

·         Microblading

·         3D læber Masterclass

·         Butterfly Eyeliner Masterclass

·         Eyelash Extensions

·         Komplet videreuddannelse for mikropigmentister 

·         Dermaterapi med microlifting - innovativ rynkereduktion. High-tech koncept inden for innovativ hudpleje

·         Dermaterapi med microlifting - innovativ rynkereduktion. High-tech koncept inden for innovativ hudpleje

·         Laser Kursus

·         Mesoterapi MESOTECH®

·         Upgradekursus i LaBina behandlinger og produkter

Katalog over behandlinger

LaBina Denmark
Juelsmindevej 57
DK-7120 Vejle – Denmark
Tel: (+45) 71 74 11 08
Email: labina-kundeservice@labina.dk
Web: www.labina.dk

Mesotech Denmark
Scandinavia & Germany

Exclusive Distributor

Mesotech, er et anerkendt italiensk farmaceutisk laboratorium med mere end 20 års erfaring inden for forskning, udvikling, innovation, fremstilling og distribution af sterilt medicinsk udstyr, æstetiske og hudpleje løsninger til skønhed og medicinske institutter og eksporterer i dag til over 30 lande.

Fra 1. november 2017 åbner Mesotech administration og distribution til Skandinavien og Tyskland fra Danmark.

Mesotech forsker og udvikler konstant nye produkter, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Alle produkter opfylder alle krav i henhold til ISO9001, ISO13485, herunder emballage, sterilisering mv. Desuden underkastes alle produkter flere kontrolforsøg før, under og efter produktionen.

Mesotech’s Innovative teknologier sikre levering af absolutte kvalitetsprodukter til skønhedsklinikker, privathospitaler, apoteker, m.v. som f.eks.: Mesotherapy produkter, Overage filler og meget mere.
Se produktkatalog her

Se mere på www.mesotech.dk, hvor der også kan bestilles online.

Mesotech Denmark, Scandinavia & Germany
Juelsmindevej 57
DK-7120 Vejle – Denmark
Tel: (+45) 71 74 11 08
Email: lasales@mesotech.dk
Web: www.mesotech.dk