Permanent Makeup
LaBina Danmark

Exclusive Distributor Denmark

·         Permanent Makeup & Dermaterapi

·         Maskiner, udstyr, tilbehør, produkter & pigmenter

·         Uddannelses- og kursuscenter

·         Behandlinger

LaBina Danmark er et unikt koncept, som er målrettet til at markant forbedre kvalitet af permanent makeup branchen i Danmark.

Stifter af uddannelses center og Danmarks eksklusive forhandler og distributør af LaBina – Aleksandra Kjaersfeldt, som er international træner og master permanent makeup artist.

Aleksandra har igennem de seneste 7 år samarbejdet med flere kvalitets permanent makeup mærker og har samlet erfaring inden for pigment kvalitet (konsistens, kemisk indhold, farveforandring, holdbarhed, allergivenlighed og sterilitet) samt udstyr, sikkerhed og helingsproces ved nåle fra forskellige producenter. Stabilitet af farven, utroligt naturligt udseende i forhold til mange nuværende mærker på det danske marked, hurtig og nem heling (som mange drømmer om), begejstrede kunder – det er vores virkelighed i moderne LaBina permanent makeup.

LaBina har gjort en stor forskel på Europas største og sikreste skønhedsmarked i Tyskland - og nu er det tid til Danmarks behandlere og kunder stiller samme EU-krav til kvaliteten af permanent makeup.

Med LaBina’s patenterede udstyr og pigmenter kan både eksisterende og nyuddannede permanent makeup artister skabe:

  • den absolutte tryghed og topkvalitet for sine kunder.
  • en sikker fremtid for sin forretning ved at opfylde EU's lovgivningskrav, som bliver en del af den kommende permanent makeup ordning.

Hos LaBina finder du det bedste udstyr indenfor permanent makeup. Vores produkter er alle EU-certificerede og godkendte af Sundhedsstyrelsen. Vi har hos LaBina tilmed haft en rådgivende funktion i forhold til Sundhedsstyrelsens udvikling af de danske sundhedsregler indenfor permanent makeup – netop fordi vores kendskab til behandlingsmetoderne og produkterne er så omfattende. Du kan derfor forvente at få kvalitet og sikkerhed, når du køber dine produkter og undervisningsforløb hos LaBina. Har du brug for yderligere rådgivning inden for køb af produkter, er du også sikret den bedste rådgivning indenfor permanent makeup udstyr og tilbehør.

Du kan både købe maskiner til permanent makeup, avancerede lasere til fjernelse af tatoveringer og andre farvepigmenteringer, forskellige startkits til vores uddannelser og kurser, nåle, pigmenter, øjenvipper og forskelligt andet tilbehør. Vores hudprodukter er allergivenlige og blandt de bedste på markedet. Indholdet af lim, limopløser og primer irriterer ikke huden, som det ofte er tilfældet med lignende produkttyper. Har du brug for at udvide dit kendskab til permanent makeup, sælger vi i øvrigt også magasiner om emnet. Vi leverer både indenfor og udenfor EU. Arbejder du med permanent makeup, eller har du planer om at starte op i branchen fremadrettet, råder vi dig til kun at købe maskiner og produkter der er gennemtestede og godkendt af myndighederne. Prisen for de godkendte produkter er ofte højere, end ikke-godkendte produkter, men det skyldes at kvaliteten er en anden. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, for det resulterer i dårlige resultater for dine kunder, og dermed også for dit samlede arbejde. Du risikerer at dine kunder får skader eller allergi. Vælg i stedet gode produkter og maskiner, som er udviklet af seriøse producenter.

Kvalitet og optimal kundepleje er alfa omega. Hos LaBina sælger vi kun kvalitetsprodukter. Vores producent er det tyske firma LaBina / MT Derm, som er kendte for deres kvalitetsprodukter. Pigmenterne er allergivenlige, og maskinerne blandt de bedste på markedet. Det gør det muligt for dig som mikropigmentist at udføre smukke og præcise behandlinger på dine kunder. Der er to års garanti på alt for permanent makeup udstyr. Derudover kan du tilkøbe et ekstra års garanti, såfremt du ønsker det.   De fleste af vores kunder er uddannede behandlere og kollegaer fra andre klinikker. Fagpersoner som alle ved hvad kvaliteten betyder for behandlingen. Køber du varer for over 3000kr. hos LaBina, sender vi fragtfrit. Dine varer sendes som grundregel indenfor tre arbejdsdage. Er der imidlertid tale om varer, der skal hentes hjem fra producenten LaBina MT Derm i Tyskland, kan det i særlige tilfælde vare op til 14 dage inden du modtager din bestilling. Vi gør dog altid vores ypperste, for at sikre dig den bedste og hurtigste service.  Er du i øvrigt studerende eller kursist ved LaBina, opnår du gode rabatter ved køb af vores startkits. På nogle af vores kurser er vores startkits endda inkluderet i kursus-prisen. 

Gør dig selv og dine kunder den kæmpe tjeneste det er, at bruge LaBinas kvalitetssikrede maskiner og produkter. Det betaler sig altid at investere i kvalitet og god kundepleje.

Se mere på www.labina.dk hvor der også kan bestilles online.

Produktkatalog

UDDANNELSER OG KURSER

Der er mange gode grunde til at vælge Labinas uddannelser i permanent makeup. Ud over at behandlingerne i stigende grad efterspørges, er det også et kunstfærdigt håndværk der inspirerer. Det handler langtfra kun om det ydre, når du arbejder med permanent makeup. 

LaBinas mere end 31 års erfaring, sikrer din succes

Vi er stolte af, at være blandt de europæiske pionerer, indenfor Permanent Makeup behandlinger og Permanent Makeup uddannelser og vi er vores professionelle ansvar bevist, om at Permanent Makeup behandlinger, også kræver talent, kunstneriske færdigheder og evner over gennemsnittet.

En optimal uddannelse tager meget tid, og hos LaBina er der på alle trin i uddannelsesforløbet, fagligt tilsyn.

Som erfarne permanent makeup-eksperter ledsager vi ikke kun vores studerende hele vejen under uddannelsesforløbet, men også efter endt uddannelse.

Som mikropigmentist gør du måske hverdagen lettere for dine kunder, eller hjælper dem med at genvinde selvtilliden efter et længere sygdomsforløb. Der er ligeså mange forskellige årsager til at få lavet permanent makeup, som der er mennesker. Derfor er arbejdet som mikropigmentist et ansvarsfuldt og vigtigt erhverv. 

Hos LaBina er vi os det store ansvar bevidste. Derfor undervises du kun af veluddannet personale, og vi bruger og sælger kun udstyr og tilbehør der er godkendt af EU og Miljøstyrelsen. Kvalitet, professionel service og smukt udført permanent makeup er din vej til succes.

Katalog over behandlinger

LaBina Denmark
Juelsmindevej 57
DK-7120 Vejle – Denmark
Tel: (+45) 71 74 11 08
Email: labina-kundeservice@labina.dk
Web: www.labina.dk

Mesotech Denmark
Scandinavia & Germany

Exclusive Distributor

Mesotech, er et anerkendt italiensk farmaceutisk laboratorium med mere end 20 års erfaring inden for forskning, udvikling, innovation, fremstilling og distribution af sterilt medicinsk udstyr, æstetiske og hudpleje løsninger til skønhed og medicinske institutter og eksporterer i dag til over 30 lande.

Fra 1. november 2017 åbner Mesotech administration og distribution til Skandinavien og Tyskland fra Danmark.

Mesotech forsker og udvikler konstant nye produkter, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Alle produkter opfylder alle krav i henhold til ISO9001, ISO13485, herunder emballage, sterilisering mv. Desuden underkastes alle produkter flere kontrolforsøg før, under og efter produktionen.

Mesotech’s Innovative teknologier sikre levering af absolutte kvalitetsprodukter til skønhedsklinikker, privathospitaler, apoteker, m.v. som f.eks.: Mesotherapy produkter, Overage filler og meget mere.
Se produktkatalog her

Se mere på www.mesotech.dk, hvor der også kan bestilles online.

Mesotech Denmark, Scandinavia & Germany
Juelsmindevej 57
DK-7120 Vejle – Denmark
Tel: (+45) 71 74 11 08
Email: sales@mesotech.dk
Web: www.mesotech.dk

Om mesoskinline - Non-invasiv mesoterapi

Mesoskinline er vores specialdesignede koncept indenfor mesoterapi og anti-age behandling - uden brug af medicinske indgreb og de risici, disse medfører. Vores koncept er baseret udelukkende på 100% sikre, testede og certificerede meso produkter og udstyr fra EU – det er din garanti for imponerende resultater.

Det er afgørende for os, at vore kunder føler tryghed ved de produkter og udstyr, vi tilbyder til behandling.  Kun på den måde kan du give samme tryghed og tillid videre til dine kunder. 


Kernen i mesoskinlines specialdesignede koncept består af:

•    Dansk innovativ tænkning og vores sikre tilgang til behandlingsformer
•    Tysk kvalitet og deres kompromisløse tilgang til at producere kvalitetsudstyr
•    Italiensk fokus på skønhed og specialfremstillede formler til alle vore produkter

På baggrund af vores specialdesignede koncept er vi i stand til at tilbyde de bedst tænkelige behandlingsmuligheder med en sikkerhed for de resultater, vore kunder drømmer om. Om non-invasiv mesoterapi

Non-invasiv mesoterapi er en behandling, der markant forbedrer hudens udseende – uden brug af kirurgi.

Ved at tilføre huden en individuelt tilpasset kombination (meso-cocktail) af vitaminer, aminosyrer og mineraler stimulerer og øger det produktionen af kollagen og elastin i huden – det reducerer linjer og rynker i huden, og giver den sin glød tilbage.

Non-invasiv mesoterapi henvender sig til alle hudtyper og aldersgrupper, og det er et oplagt alternativ til invasive behandlingsformer som:

  • Plastikkirurgi
  • Fillers
  • PRP

Og andre kirurgiske anti-age behandlinger

Årsagen til dette er, at non-invasiv mesoterapi er en væsentligt mildere metode end de nævnte med markant færre bivirkninger. Og effektiviteten er mindst ligeså god og i nogle tilfælde endda bedre end de kirurgiske behand-lingsformer.

Non-invasiv mesoterapi er en testet og anerkendt behand-ling, som kan udføres hos skønhedssaloner, kosmetologer og andre anti-age klinikker.

Om mesoskinline meso produkter til non-invasiv mesoterapi

Der findes efterhånden utallige anti-age serummer på markedet, som du sikkert allerede kender fra eksempelvis microneedling, laser- og ultralyds-teknologier. 

Mesoskinlines meso-cocktails adskiller sig markant i sin formel fra de eksisterende.

Gennem mere end fem år har vi sammen med labo-ratorier og eksperter i Danmark, Tyskland og Italien, testet en række forskellige meso-cocktails til brug med den noninvasive metode. 

Gennem vores tests er vi kommet frem til en kombination af ingredienser, der skaber de hurtigste resultater for vores kunder efter kun få behandlinger uanset alder, hudtype, genetik og alder.

På den baggrund har vi skabt en serie af målrettede produkter mod en række problemer – fine og dybe linjer i huden, ar, pigmentering, strækmærker, hårtab samt slap og dehydreret hud.

Mesolines mesococktails-formel er efterfølgende blevet testet og forbedret yderligere på et anerkendt italiensk laboratorium for at øge effektiviteten og synergien af ingredienserne. Det betyder en forbedret optagelse i huden og dermed også en forbedring af det endelige resultat.

Mesoskinline mesoterapi Meso-aftercare produkter

Non-invasiv mesoterapi er den perfekte behandling for den kundegruppe, som ønsker hurtige og synlige resultater – uden efterfølgende at skulle have en krævende hudpleje derhjemme.

Dette er muligt så længe huden er hydreret og beskyttet efter hver behandling. Derfor har vi udviklet nogle få specielt udviklede produkter til aftercare, der giver kunderne en nem rutine til at vedligeholde resultaterne af deres behandlinger.

  • Purepeel stimulerer cellernes fornyelse
  • Meso Anti-age Mask giver et anti-age boost
  • Hydrering og beskyttelse af huden med Meso Lift and Protect

 

Maskiner og udstyr til non-invasiv mesoterapi

Hos Mesoskinline tilbyder vi nøje udvalgte maskiner og udstyr målrettet til professionelle behandlere og klinikker, der ønsker det bedst mulige udstyr til mesoterapibehandlinger af deres kunder.

Vores maskiner og udstyr, er speciel fremstillet til non-invasiv mesoterapi og er af højeste kvalitet, produceret i EU og naturligvis testet og certificeret. Det giver en garan-ti for udstyrets sikkerhed og kvalitet.

Meso Power Device MS-3 er et godt eksempel på dette. Det er specialproduceret til non-invasive mesoterapi og microneedling, hos MT Derm i Tyskland, og kan anvendes med flere forskellige behandlings- og hygiejne-moduler til både ansigtet og kroppen.

Behandlere kan derved kombinere flere behandlinger ved at benytte enten plastik-mesomoduler eller microneedling-moduler til behandlinger med mesoskinline mesococktails.

Headquarter, sales, distribution and showroom

mesoskinline®
mesoskinline ApS
Juelsmindevej 57
DK-7120 Vejle
Denmark
www.mesoskinline.com