Klinik Supply tilbyder professionelle og innovative klinikprodukter, som har virksom effekt og dokumenteret virkning. Produkterne tilhører kategorien cosmeceuticals, hvor unikke hudplejekomponenter kombineres med AHA, retinol, peptider, ceramider m.m. med effektive planteekstrakter, fremstillet af udvalgte, økologiske råvarer fra certificerede plantager. 

Vi kan garantere høj kvalitet, da produkterne er skabt i samarbejde med hudlæger samt kosmetologer, og er baseret på den højeste standard for krav, nøjagtighed og kvalitet uden at gå på kompromis med forbrugernes ønske om dybdevirkende effekt, og miljøvenlige skønhedsprodukter uden parabener, silikone og unødvendig kemi.

KlinikSupply tilbyder såvel produkter til ansigtsbehandlinger samt kropsbehandlinger. Vi samarbejder med Norel Cosmetics samt Clarena, som er kendt for deres innovative, originale opskrifter. Norel er kendt for  og deres slankende anti-cellulite behandlinger og anti-aging behandlinger, mens Clarena har et omfattende sortiment af produkter med AHA-formler, som garanterer top kvalitet og sikkerhed.

Norel Cosmetic samt Clarenas hudplejeserier er udviklet til forskellige hudtyper og aldre, også til dem uden problemhud. Samtlige serier er både dermatologisk testet og allergitestet.  Hudplejeserierne består af en række produkter til personlig pleje samt produkter i professionelle størrelser til skønhedssaloner.

Der forskes konstant på de respektive kosmetikproducenters laboratorier, idet deres engagement og forskning  kombineres med en passion, hvor fokus på  at levere fremragende behandlinger og resultater er i højsæde.  De kan derfor hvert år præsentere nye effektive og avancerede hudplejeprodukter samt high-tech udstyr inden for kosmetologi.