Insight Cosmetics Group A/S

Insight Cosmetics Group
Hejreskovvej 20C
3490 Kvistgård
Tlf.: 3332 3322
Fax: 3332 3394
E-mail: info@icgroup.dk

Kvalitet, uddannelse og excellent service er nøgleordene hos Insight Cosmetics Group, der leverer luksuriøse produkter i topkvalitet til hænder, negle, krop og ansigt. Med 5.000 varenumre på lager og levering fra dag til dag ønsker vi at være den professionelle salons vigtigste samarbejdspartner. Se alle vore mærker, produkter og kurser på www.icgroup.dk.

Insight Cosmetics Group er leverandør af:

CND. Nails. Fashion. Beauty.
Verdens førende udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle negle-, manicure- og pedicure-branche. CND formår hele tiden at være nyskabende og på forkant med udviklingen, hvilket resulterer i banebrydende produkter som f.eks. ShellacTM, neglelakken der holder i flere uger og alligevel bevarer 100% glans, og nu Vinylux™ – det nye laksystem der med en tørretid på 8,5 minutter og 7 dages perfekt holdbarhed sætter en helt ny standard.

DARPHIN – hudplejeserien der giver mest værdi for pengene
Eksklusivt forbeholdt hudplejeklinikker og SPA-centre leverer Darphin sand skønhedspleje via velvære og effektive, særligt tilpassede hudplejeprodukter uden parabener. Hver linje indeholder serum, essentiel olie og creme, der arbejder i alle hudens tre lag, og som kan kombineres på kryds og tværs, så alle behov dækkes. Den meget høje produktkvalitet og behandlingspræcision gør sammen med prissætningen Darphin til den mest effektive ”high end” basisserie på markedet.

COMFORT ZONE – den eneste linje du behøver
COMFORT ZONE er den eneste fuldt dækkende hudplejeserie på det professionelle marked. Helt uden specialserier kan du tilbyde dine kunder produkter og behandlinger, der er tilpasset alle hudens specifikke behov og tilstande. Hver enkelt formel er resultatet af avanceret og omfattende forskning, der gør, at alle COMFORT ZONE produkter giver exceptionelle resultater på både kort og lang sigt. Kombinationen af kvalitet, effektivitet og pris, gør samtidig COMFORT ZONE yderst konkurrencedygtig.

SKIN REGIMEN – anti-age når det er bedst
SKIN REGIMEN produkterne er udviklet af eksperter til professionelle hudplejeklinikker. En tværfaglig komité af læger og forskere med høje faglige kompetencer inden for hver deres specifikke fagområde har skabt en helt ny tilgang til forebyggelse og genoprettelse af huden, og som dokumenter, at der er en stor sammenhæng mellem skønhed, sund livsstil og en lang levetid. Resultaterne af Skin Regimen behandlingen og produkterne taler for sig selv: +17% rynkereduktion, +26% fugtning, +8% øget elasticitet og en 50% vital forøgelse i den cellulære energi! En af de hurtigste og mest effektive anti-age behandlinger på markedet!