Foredrag i speakers corner

Speakers Corner er det område på BEAUTY14, hvor der afholdes foredrag og arrangementer. Speakers Corner ligger i stueetagen, nede i den modsatte ende af indgangen.

Lørdag den 8. marts 2014

Kl. 13.50-14.20
Kangen Water - Kangen er japansk og betyder tilbage til oprindelsen.
Kangen Water er en fantastisk måde at øge kroppens hydrering, balancere kroppens pH-værdi, neutraliser frie radikaler, virker udrensende, reducerer smerte, og derigennem opnå optimal sundhed, energi og vitalitet.
- Vandet indeholder stærke antioxidanter. 1 glas Kangen Water svarer til at spise 5 kg. Broccoli.
- Vandet ioniseres således at det bliver til micro-klynger, hvilket betyder at det absorberes 5-6 gange hurtigere og hydrerer derved kroppens mange billioner celler.
- Vandet hjælper med at hæve kroppens pH-værdi, og derved bekæmpe de frie radikaler, som ødelægger sunde og raske celler. En basis krop er en sund krop.
- Vandet afgifter og udrenser. Når syre ophobes i kroppen opstår der ubalancer som er grobund for sygdomme og lavt energiniveau.
Kort fortalt: det er ikke nok med en pænt ydre, hvis det dækker over et dårligt fundament.
Change your water – change your life
Verdens sundeste vand er ioniseret vand.

Kl. 14.30-15.00
Peter Lassen, daglig leder af Norlab's aktiviteter i USA, vil fortælle om hvorfor sukker ikke bare skal i kaffen, og hvorfor enzymer kan bruges til andet end vaskepulver. 
Sukkerpasta har været brugt i årtusinder til at fjerne hår - Enzymer blev introduceret i produkter til hæmning af hårvækst for nogle årtier siden. Norlab har med Depilar System taget et kæmpe skridt ind i fremtiden. Depilar System er en linje af innovative professionelle produkter, der er simple at bruge, uden bivirkninger og med veldokumenterede resultater. Hør hvorfor Depilar System Enzymer og Depilar System Sukker er en vindende kombination med masser af synergi både for behandleren og dennes kunder. 

Kl. 15.20-15.50
Japansk Lifting

Oplev Japansk Lifting, som er en behandling hvor man ved hjælp af ansigtszoneterapi, massage og lymfedrænage mindsker rynker, misfarvning og poser under øjnene. Se hvordan behandlingen er hud- og vævsopstrammende og blot een behandling kan ses og mærkes.
Mette Brandt, Cosmobody

Kl. 16.00
Elektrokosmetik med DuLac-metoden.
– Et must have til din klinik! Endelig kan du få dine kunder helt i mål.
Lær at fjerne karsprængninger, spidernævus, leverpletter, andre hudgevækster, mildne rynker omkring munden mm.
Maskinen kunderne kalder "THE MAGIC MACHINE" - pga. de fantastiske resultater på så kort tid! ALLE har noget de ønsker fjernet, nye som gamle kunder!
Susanne Melchiorsen, House Of Melchiorsen

Søndag den 9. marts 2014

Kl. 10.30-11.00
Noget helt nyt og unikt på det danske marked er hovedbundspigmentering. Hovedbundspigmentering, er utroligt interessant, og voldsomt populært i Holland, Tyskland og England og der tilbydes nu behandlinger og kurser om dette i danmark. Oplev en behandling og hør om fremgangsmåden.
Nikka Vinther-Jensen, Scandinavian Image

Kl. 11.10-11.40
BEST SHAPE - Nyhed fra Susanne Melchiorsen
Best Shape strammer huden op, mindsker omfanget af kroppen.  Oplev hvordan urter fra havet reducerer appelsinhud og væske i kroppen samt giver en sundere, smukkere og smidigere hud.
Victoria Melchiorsen, House Of Melchiorsen

Kl. 11.50-12.20
EpilaDerm Hårfjerningssystem & Sainte Beauté rene eksklusive Hudplejespecialiteter.
Præsentation af EpilaDerm hårfjerningssystemet, sukkerpasta, enzymer og homecare. Præsentation af Sainte Beauté hudplejeserien som spænder lige fra verdens bedst dokumenterede anti-aging system med vandopløseligt A-vitamin og aktiv colostrum, patenteret originalt antimikrobielt system mod akne, til originale body forming systemer med overbevisende resultater.
Præsentation af Pedersen Medical A/S som har udviklet og producerer både EpilaDerm og Sainte Beauté.

Kl. 12.30
Kom og hør en af Danmarks nok mest spændende foredragsholdere:

Connie Svendsen det lille ekstra

CONNIE SVENDSEN
Det lille ekstra
Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder. Hun har en smittende positiv tilgang til livet, og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.
Flere end 30.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Hendes fortællemåde har gjort, at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle, hvad andre tænker. Hendes 2 mottoer er: “Hvis alle turde give det lille ekstra, ville verden være positivt forandret” og ”Det du fokuserer på, får du mere af - valget er dit”.
Hun startede sin første forretning som 19 årig og åbnede et par år senere endnu én i Stockholm. Hun har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og har igennem de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken. Desuden har hun rejst Europa rundt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer, og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen.
Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed, og har altid haft humoren med i bagagen som sit hemmelige våben.

Kl. 15.00 Phyris og Maria Montell
Kari fra Skin Solutions/Phyris præsenterer Maria Montell

Maria Montell er ambassadør for PHYRIS og vil sammen med Louise Bebber spille et par numre for os, Louise er Violinist i det Kongelige Kapel. Maria Montell er desuden pladeaktuel, d. 2. marts udkommer det nye album fra hende med titlen ’NU’
Inden Maria Montell går på scenen vil Kari give jer en kort præsentation af PHYRIS hudplejeserien.