DKF fagmagasin Esthetique

DKF udsender jævnligt leverandørinformation ud via nyhedsmails. Hvis du er leverandør og gerne vil modtage information om temaer i Esthetique, den årlige beautymesse og anden info målrettet leverandører, så skynd dig at tilmelde vis nedenstående tilmelding.

DKF udgiver fagbladet ESTHETIQUE for professionelle skønhedsmedarbejdere, herunder kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere, make-upartister, mikropigmentister, stylister, beautykonsulenter, spa- og wellnessudbydere samt udvalgte kosmetikkæder. Gennem artikler, produktomtaler og interviews oplyser, underholder og inspirerer vi vores læsere, vi stiller skarpt på nye tendenser og nyheder indenfor skønhedspleje og wellness med relevans for målgruppen samt behandler emner, der vedrører arbejdsliv, arbejdsglæde, personlig udvikling og succes.

Er du tilknyttet skønhedsbranchen og modtager du ikke ESTHETIQUE, udfyld da nedenstående formular og vi vil herefter sørge for at du fremover modtager magasinet.

Sæt kryds




Markedsføring i ESTHETIQUE

ESTHETIQUE er det førende magasin til den professionelle skønhedsbranche, ønsker du som leverandør at markedsføre dig via ESTHETIQUE, kan du læse mere om dette og se priser ved at klikke på nedenstående link og downloade medieinformation i pdf format.

Her nedenfor kan do downloade tidligere numre af ESTHETIQUE, bemærk - filerne er i pdf format og fylder lidt.