DM i Negle

DM I NEGLEDESIGNS 8-9 marts 2014

DANMARKS STØRSTE OG MEST PRESTIGEFYLDTE NEGLE MESTERSKAB!

Danmarks mesterskaberne i Negledesign, arrangeret af DKF, kan i 2014 fejrer 10 års jubilæum, i den anledning introducerer vi 3 helt nye neglekonkurrencer samt et helt nyt udstillerområde kun med negle, på BEAUTY14.

Neglebranchen har i de sidst 3 år set en markant stigning. Alene i USA har der i 2012 været en stigning på hele 32 % på trods af at vi har stået midt i en verdenskrise.  Negle og Negleart er blevet så populære at det amerikanske E! News har et helt specielt ”Mani Cam” på de røde løbere, når Kendisserne og deres negle skridter den af, ikke nok med det, så lancerer OVER THERE også et nyt TV program kaldet ”Nailed It” Her skal top negleteknikker dyste mod hinanden og teste deres evne til at arbejde med ekstreme temaer og over-the top custom designs , ved hjælp af gele, akryl, wraps ”silke/glasfiber”, lakker, glitter, blonder, 3D-objekter og meget meget mere.  Vi er super stolte i DKF over at erfare at vores Hoved dommer ved de sidste 2 års Danmarks Mesterskaber Lysa Comfort har en finger med i dette Tv program, hvem ved måske vi ser Danske deltagere i dette program på et tidspunkt.   

Bliv en del af Danmarks største Professionelle og mest prestigefyldte Neglemesterskab 2014!

Vi afholder DM i følgende kategorier:
Mixed Media / Nyhed - Soak Off Manicure ( Gel manicure) - Salon Style / Nyhed - Fantasy/  Nyhed - Acryl, â€‹Gele

Program for DM i Negledesigns 2014

Arrangeret af:
Dansk Kosmetolog Forening

Afholdes på: Radisson Blue Falconer Hotel & Conference Center Falkoner Alle, 9 - DK-2000 København - Danmark

Lørdag 8 marts. 2014

8:30 - 9:30
Registrering

9:30 - 10:00
Indlevering af Mixed Media

10:00 - 10:30
Velkomst og forbedømmelse til Soak Off Gel Manicure

10:30 - 11:30
Soak Off gel manicure

14:00 - 16:30
Akryl

Søndag 9 marts. 2014

9:00 - 9:30
Registrering

9:45 - 10:00
Velkomst og Pre Judge

10:00 - 11:00
Salon Style

12:00 - 14:30
Gele

15:30 - 16:30
Fantasy

17:00
Præmie Overrækkelse

Tilmelding konkurrencerne

Sponsor DM i Negle, Fantasy - Magnetic Nails

MIXED MEDIA

Tema: Valgfrit

Konkurrencen er i et vis og fortæl format.  Neglene skal være designet på 10 tipper der skal reflekterer de forskellige neglestørrelser ligesom naturlige negle. Disse placeres I en transparent æske, så man kan se designet, der udstilles på konkurrence området. Deltagerne skal bruge mindst 3 Nail art medier, såsom akryl, gele, lak, maling, airbrush, rhinstene, striping tape. Færdigtrykte overførings billeder/stamping er ikke tilladt. De valgte medier skal bruges på kunstnerisk vis. De indleverede tipboks udstilles på konkurrence området.  Der skal være en skrevet forklaring, der inkludere en beskrivelse af det valgte tema samt brug af materiale.

Så slip fantasien løs og gå i gang med din boks allerede nu! 

Tidens trend siger gel Soak off manicure!

SOAK OFF MANICURE KONKURRENCE – 1 time

En af de hurtigst voksende negle trends på verdensplan samt i Danmark er den populærere Soak Off Manicure alias Gele og Hybrid lakker.

Konkurrencen er for dig som laver Soak Off manicure på den naturlige negl, med enten en hybrid lak eller en farvet gelelak, der påføres som almindelig traditionel lak men hærdes i UV el. LED lampe. Opgaven er at manicurere 10 natur negle, og lakere den ene hånd med traditionel fransk og den anden med Rød lak. Konkurrence deltagerne vil have 1 time til at udføre Soak Off Manicuren. Derefter vil dommerpanelet vurderer neglene nøje og give point. Vinderen af Danmarks mesterskabet i Soak Off Manicure bliver denne gang sendt videre til det Internationale NAILYMPICS  ITALY der afholdes i ROM (Roma Beauty Show – Roma International Estetica).

Ny sjov konkurrence

Salon Style 1 hånd/ 1 time

Her har du virkelig mulighed for at vise hvilken dygtig negleteknikker du er! Konkurrencen går i alt sin enkelhed ud på at skabe negle, der stemmer overens med kundens livsstil, nøjagtig som du gør i dit daglige arbejde i salonen. 

Til konkurrencen trækker du en tilfældig model (DKF stiller modeller til rådighed i denne konkurrence) Modellen er udstyret med et konsultations kort og du skal nu skabe neglene på den ene hånd, der passer til kunden og hendes livstil. Der skal minimum være 2 neglesystemer at vælge mellem på dit bord (Akryl – Gele – Silke/Glasfiber) Konkurrencen er åben for alle negleteknikker og giver som sagt virkelig mulighed for at vise dine kundskaber som negleteknikker.  Vil du være den første Danmarks Mester i SALON STYLE? Så glæder vi os til at se dig!

FANTASY – 1 time.

Tema: Valgfrit

I denne konkurrence er det, det samlet helhedsindtryk der tæller: Modellens hår, kostume, makeup samt de kunstfærdige negle skal fortælle en historie.

Materiale valg er frit – dog skal neglene være lavet af negleprodukter eks. Tipper, akryl, gele osv. Det dimensionale arbejde skal være fastgjort/limet til neglene/tippen. Alt arbejde: Neglene, makeuppen, kostumet, evt. parykker laves hjemmefra, derefter har du en 1 time til at færdiggøre modellen til bedømmelse.

Bedømmelsen foregår på scenen. Der må ikke bruges færdigproduceret figurer, materialer der bruges på neglene, skal være 100 % negleprodukt. Alt arbejde på negle skal være udført af deltagende negleteknikker. Der skal være en skrevet forklaring der inkluderer en beskrivelse om det valgte tema samt brugen af materialer. Dit tema må ikke have været brugt ved andre konkurrencer. Dette er en konkurrence hvor du virkelig for lov til at udøve din fantasi og kreativitet.

Gele / Akryl - 2 ½ time

Denne kategori indenfor Neglekonkurrence er en af de mest præstigefyldte du som negleteknikker kan deltage i, idet du som vinder af denne konkurrence kvalificerer dig til at deltager i de Internationale Neglemesterskaber der hver år afholdes i Düsseldorf, en verdens anerkendt neglekonkurrence, der gennem årene har haft nogle af verdens bedste negleteknikker som deltager.  Se blot her hvad Danny Haile der er grundlægger af neglefirmaet Hand and Nails Harmony siger: En af de konkurrencer jeg er mest stolt over at have vundet er de Internationale Neglemesterskaber i Düsseldorf Tyskland.   

Derfor er  Dansk Kosmetolog Forening ekstra stolte over at det nu er 10. gang vi skal afholde denne konkurrence.

Opgaven lyder på at Negleforlængelsen skabt af konkurrence deltageren med enten Gele eller Akryl SKAL være KONKURRENCE negle. To en halv time gives i denne kategori til at skabe ensartet hvide extension med ensartet smilelinjer på begge hænder.  Neglesengs forlængelsen eller forlængelsen SKAL udføres på begge hænder ved hjælp af camouflage gel/akryl og skal forlænge mindst 1mm fra den frie kant af den naturlige negl. Camouflage farven skal være perfekt blendet til neglebåndsområdet uden synlige afgrænsnings linjer.  Yderligere regler kriterier finder du under konkurrencereglerne som kan downloades her.

Division Information:

Division 1– Veteran/Master
er for Professionelle negleteknikker af Dansk nationalitet, der tidligere har deltaget i DKF´s nationale neglemesterskab.

Division 2 – NOVICE
er for den Professionelle negleteknikker der ikke tidligere har stillet op i DKF´s Neglemesterskab, eller er under uddannelse til negleteknikker.

Som medlem af DKF (indmeldt senest 2013) kan du deltager helt gratis i alle konkurrencerne.

Nedenfor kan du se prisen på at deltage i konkurrencerne. Hvis du tilmelder dig flere konkurrencer bliver prisen lavere pr. konkurrence du tilmelder dig i.

Division 1             Division 2
Veteran/Master    Novice


1.   550.-                 400.-

2.   925.-                 600.-

3.   1300.-               800.-

4.   1600.-               1000.-

5.   1900.-               1200.-

Tilmelding konkurrencerne

Sponsor DM i SOAK OFF MANICURE - Unique Nails og Gelish

Regler for Salon Style kommer her til download i løbet af et par dage.

REGLER DM I NEGLE - GELÈ OG AKRYL
Vi har valgt at ligge de engelske regler på, så der ikke hersker nogen tvivl om hvilke regler der er for mesterskabet, såfremt at du har spørgsmål til reglerne er du velkommen til at ringe til Diana på mobil 23398513.

PROGRAM OBS!!
Venligst se bort for programmet der står i dukumentet, da disse er for det Internationale Mesterskab. For DM Mesterskaberne  8+9 marts venligst se det Danske program for konkurrencerne.

Sponsor for DM i Negle - Gelé - LCN, Monalise Cosmetics

Tilmelding konkurrencerne