Tilmelding konkurrencerne

PROGRAM FOR KONKURRENCE DELTAGERE:
Lørdag 8. marts 2014


kl. 12.30-13.30    indregistrering af deltager og model ved indgangen til BEAUTY14 samt henvisning til lokaler

kl. 13.30    Åbningstale til deltagere. Detaljer for dagens program, tider, bedømmelses kriterier, samt uddeling af nummer. Efter åbningstale skal alle deltagere og modeller
gå til forberedelsesværelset, hvor de skal forberede materialer, evt. modellernes frisure og tøj.

kl. 15.45    Klar til scenen
Forberedelserne skal nu være afsluttet. Makeup artisten sørger selv for evt. vat, kleenex, vatpinde samt håndsprit til sig selv.

kl. 16.00-16.30    MAKE-UP MESTERSKAB Scene i Audience Sal
Deltagerne har 30 minutter til at lægge makeup på deres modeller på scenen. Dommerpanelet vil være på scenen i de 30 min. der arbejdes på scene for at observerer deltagerne under arbejdet. Derefter skal alle Make-up artisterne forlade scenen, modellen forbliver på scenen, for dommernes sidste vurdering. Herefter forlader alle modeller scenen. Og der gøres klar til præsentation af modellerne.
Der gives 5 min. til at fjerne modellens kåbe, gøre dem klar til præsentation, tilrette frisure, tilbehør etc. Der må ikke arbejdes mere eller foretages nogle ændringer i makeuppen i denne periode. Makeup artisten samt deres model vil blive kaldt op på scenen én efter én.

kl. 16.30-17.00    DOMMERNES EVALUERING OG POINTGIVNING. Efterfulgt af OFFENTLIGGØRELSE AF VINDEREN.

kl. 17.15    Præmieoverrækkelse.

kl. 17.30    Fotografering af vinderen samt 2. & 3. pladsen. Øvrige deltagere får udleveret deres
diplom for deltagelse.

 

Hovedsponsor DM i Makeup 2014

Your makeup Tilmelding konkurrencerne
DM i MAKEUP 2014

De Danske Mesterskaber i Makeup
Lørdag den 8. marts 2014

TEMA: Picknick
Naturen er TEMA for dette års Danmarks Mesterskab i Makeup. En romantisk sommer, strålende solskin, den søde duft af blomsterenge, vi spiser kirsebær. Fang denne stemning med sommertøj i smukke pastelfarver med tern, blomsterprint og delikate blonder.
Et kig tilbage på femininiteten som det var i 50´erne.

OPGAVE / PICKNICK
Foundation skal komplimenterer den naturlige teint og skabe et blidt og feminint look; der efterlader huden med en ”fersken og creme” frisk og naturlig mat finish. Rougen skal være minimal, men tilføje en let kontur og farve til ansigtet uden skarpe linjér. Fokus i makeuppen er øjenbrynene og øjnenes facon og konturer. Øjenbrynene skal være optegnet, veldefineret og understrege øjenbrynets buede linje i en dertil passende farve. Øjenskygge skal være minimal og holdt i naturlige toner af bløde beige og brune farver, så det passer til det naturlige look, imidlertid skal eyelineren være kraftig og skarp, følge hele det øverste øje lågs vippekant og slutter ved øjets yderste kant med et opadgående svip. For et fuldstændigt look er de øverste vipper fyldt grundigt ud med mascara, med særlig vægt på de yderste vipper. På de nederste vipper er mascaraen brugt sparsomt men igen ligeledes med særlig vægt på de yderste vipper. Selv om læberne er farvet med toner af blide pasteller i abrikos, pink, fersken eller syren, er læbernes kant vel defineret for at understrege læbernes form og afsluttet med et let slør af gloss.

DELTAGER BETINGELSER
Konkurrencen er åben for alle skønhedseksperter og makeup artister af Dansk nationalitet. Vinderen bliver automatisk kvalificeret til det 29 international Masters´ Award Makeup 2014, der afholdes lørdag den. 21. marts i Düsseldorf, Tyskland.

Det koster kr. 550.- at deltage i DM i make-up. Beløbet SKAL væ re indbetalt senest 21. februar 2014 på konto: Danske Bank 9570 – 0009106626. Her skal det fremgå tydeligt hvem der har indbetalt samt påføres at det er for DM i Makeup.
sidste tilmeldingsfrist samt betaling er fredag den 21. februar 2014

Certifikat: Alle deltagere i de Danske Makeup Mesterskaber modtager et certifikat, der bekræfter deres deltagelse.

Andre betingelser:
Ved at fremsende ansøgning indikerer ansøgeren, at han/hun accepterer alle betingelser for at deltage i konkurrencen. Enhver form for regreskrav er udelukket.
Deltagerne skal iføre sig neutralt, helt sort tøj uden reklametryk.
Deltagerne skal acceptere, at alle billeder, der bliver taget under mesterskaberne kan bruges i redaktions- og reklameøjemed. Deltageren skal kunne tage til de internationale mesterskaber i Tyskland. d. 21. marts. 2014. Deltageren forpligtiger sig også til at stille sig til rådighed for PR med vinder makeuppen i dagene efter De danske Makeup Mesterskaber.

BEDØMMELSESKRITERIER OG REGLER

De Danske Makeup Mesterskaber finder sted lørdag den 8. marts. 2014 på Radisson SAS Falkoner Hotel & konference center, københavn, i forbindelse med BEAUTY14 Arbejdstiden er 30 minutter til at udfører hele makeuppen. Modeller med permanent make-up på øjnene og munden er ikke tilladt. Det er tilladt at sætte modellens hår inden konkurrencen.

Modellen skal være blond, og skal være scenevant.

Bedømmelse: Bedømmelses kriterier som dommerpanelet vil bedømme fra.

Foundation: skal komplimenterer og matche den naturlige teint og skabe et blidt og feminint look; der efterlader huden med en ”fersken og creme” frisk og naturlig mat finish. Rougen skal være minimal, men tilføje en let kontur og farve til ansigtet uden skarpe linjér.

Øjne/Øjenbryn : er makeuppens fokus. Øjenbrynene skal være optegnet, veldefineret og understrege øjenbrynets buede linje i en dertil passende farve. Øjenskygge skal være minimal og holdt i naturlige toner af bløde beige og brune farver, så det passer til det naturlige look, imidlertid skal eyelineren være kraftig og skarp, følge hele det øverste øje lågs vippekant og slutter ved øjets yderste kant med et opadgående svip. For et fuldstændigt look er de øverste vipper fyldt grundigt ud med mascara, med særlig vægt på de yderste vipper. På de nederste vipper er mascaraen brugt sparsomt men igen ligeledes med særlig vægt på de yderste vipper. (Det er ikke tilladt at bruge falske vipper el. vippeextensions)

Læber: Læberne er farvet med toner af blide pasteller i abrikos, pink, fersken eller syren. Læbernes kontur er vel defineret for at understrege læbernes form og afsluttet med et let slør af gloss.

Helhedsindtryk og præsentation: Den professionelle påføring af makeuppen bliver vurderet sammen med helhedsindtrykket af modellen.

Følgende punkter noteres:

a)  Om der er brugt de korrekte farver på læber, øjne og kinder, om temaet generelt er overholdt.

b)  Overordnet harmoni og stil hvad angår tøj, hår og negle.

c)  Hygiejne. Deltagerne skal arbejde med deres egne materialer og farver. Alle materialer, såsom pensler, applikatorer og svampe, skal være helt rene”

d)  Makeuppen skal være teknisk perfekt.

Der bedømmes ud fra skalaen 1-5, hvor 1 er ringe og 5 perfekt.

Ved valg af model foreslår vi:

• Højde mindst 1,70 cm

• Alder 18-35

• Tøj størrelse 34 – 38.

• Modellen bør ikke være genert da denne skal præsenteres på scene.

Hovedsponsor DM i Makeup 2014

Your makeup

Hovedsponsor ved DM i Makeup er Vera Søgaard Cosmetics, der ved denne lejlighed præsenterer Y/our makeup, som Vera Søgaard er distributør af i Danmark. Y/our makeup er produceret af den tyske makeup artist Malu Wilz, som har arbejdet med makeup i 30 år. Hun har tidligere haft makeup serien "Malu Wilz" som andre har overtaget i dag.

Y/our er en professionel makeup serie, som bruges af professionelle makeup artister, frisører og kosmetologer. Malu Wilz vil være på Y/our standen, ligeledes vil hun være dommer i DM i makeup og vil også lave en demonstration på scenen i pausen,  medens der bliver talt points, så alle der møder op til DM i makeup vil møde Malu Wils.

For mere information om serien klik ind på: www.y-our.co

PRÆMIER

De Danske Mesterskaber:
1.    præmie:
Pokal + certifikat + rejse og ophold til de internationale mesterskaber i Düsseldorf, Tyskland, div. Sponsor præmier
2.    præmie:
Pokal + certifikat + sponsor gaver
3.    præmie:
Pokal + certifikat + sponsor gaver

Beauty International

International Masters Award Make-up, i Tyskland:
1.    præmie:
1.000 euro + pokal + certifikat
2.    præmie:
750 euro + pokal + certifikat
3.    præmie:
500 euros + pokal +certifikat

Tilmelding konkurrencerne

NØDVENDIGE FORBEREDELSER

I forberedelsesværelset:

•  En plads stilles til rådighed til hver deltager til div. forberedelser.

På Scene:

•  Makeup stole med arbejdsbord til deltagerne. Deltagerne skal klargøre deres arbejdsbord i den tilladte forberedelsestid.

GENERELLE RÅD:

Medbring: Modeller, makeup materialer og udstyr, passende tøj, kåbe (til modellerne for at skjule deres scene tøj, mens der ligges make-up). Make-up artisten skal have sort reklamefrit tøj på.

Sørg for at medbringe spise og drikkevare selv.

Sidst men ikke mindst husk at medbringe en god portion humor og godt humør. Vi ønsker alle held og lykke og håber på at du får en god mesterskabsoplevelse!

FOTOGRAFERING:

Efter konkurrencen skal der tages billeder af de 3 vindere, så ingen forlader messen før dette er sket!

Og så skal alle selvfølgelig have deres certifikat.

Deltagerne skal acceptere, at alle billeder, der bliver taget under mesterskaberne kan bruges i redaktions- og reklameøjemed. Deltageren skal kunne tage til de internationale mesterskaber i Tyskland den 21. marts 2014 (hvis deltageren vinder det danske mesterskab). Deltageren forpligtiger sig også til at stille sig til rådighed for PR med vinder makeuppen i dagene efter De danske Makeup Mesterskaber.