Serum8 produkter

Derma Cosmetics

Derma Cosmetics er distributør af det originale danske derma roller koncept,
Serum8® - Derma Roller.

Serum8® - Derma Roller er et komplet koncept til både klinik- og hjemmebehandling som sætter helt nye standarder for hudpleje.

Den banebrydende Serum8® er dansk udviklet og grundstammen i konceptet, og sammen med derma roller teknologien giver den nogle fantastiske resultater.

Serum8® - Derma Roller er et dansk udviklet produkt, og skal forhandles af maksimalt 80 klinikker i Danmark. Dette skal sikre at Serum8® klinikkerne får en mulighed for at differentiere sig fra sine konkurrenter.

Serum8® - Derma Roller er et koncept der skal sælges på kvaliteten og resultatet af behandlingen, og derfor gennemgår alle behandlerne en grundig træning, så kunderne kan være sikre på at få den optimale behandling og et tilfredsstillende resultat. Uddannelsen er også vigtig fordi Serum8® - Derma Roller behandlinger tager udgangspunkt i kundens ønsker og problemer, så behandlingen tilrettelægges i samarbejde mellem kunden og behandleren. 

Kan du se din klinik som en Serum8® klinik ?

Så kommer jeg gerne ud på klinikken og tager en snak omkring mulighederne i Serum8® - Derma Roller

Nedenstående billeder er før-og efter billeder fra en 12 ugers hjemmebehandling med Serum8 - derma roller og Serum8 produkter

FØR billede

EFTER billede