Cosmeticom er startet ud fra visionen om, at finde effektive, naturlige og primært økologiske produkter og distribuere dem videre – via en bred vifte af forhandlere med samme visioner som os – til kvalitetsbevidste forbrugere.

Cosmeticom består af en lille skarp kerne af personer, som brænder for kosmetologiske produkter og behandlinger, og som har den erfaring der skal til, for at sikre samarbejdspartnere, forhandlere og forbrugere de bedst mulige produkter til en fornuftig pris.

Markedet for kosmetologiske produkter er overfyldt med unødvendig kemi og tilsætningsstoffer, hvor de effektive indholdsstoffer og ingredienser endda er reduceret til et minimum, for at maximere profitten.

Hos Cosmeticom har vi brugt tid og kræfter på, at udvælge produkter, så indholdstoffer og effekt balancerer med prisen.

Vi garanterer at alle vore produkter er testet på personalet, men ikke på dyr. Hvis vi er i tvivl, kommer det dig til gode, da vi så vil vælge det fra.

Hvis du er i kosmetologbranchen og ønsker at tilbyde dine kunder de bedste produkter, så kontakt os straks.

CosmetiPen
Vi tilbyder kursus i microneedling med vores pen CosmetiPen, CIT (Collagen induction Therapy). Vi sælger tilbehør (nåle, desinficering mv.) og produkter til attraktive priser. Der afholdes betalingskurser hver måned. Derudover afholdes gratis introkurser, hvor CosmetiPen og produkter præsenteres.

Alkemie
Alkemie er en helt ny dimension af naturlig kosmetik, en øko revolution. Alkemie består af fire serier, udviklet til forskellige hudtyper og tilstande. Alkemie bruger kun de bedste ingredienser fra etiske og fuldt kontrollerede, bæredygtige og økologiske kilder. Du vil finde usædvanlig høj koncentration af hver ingrediens i Alkemie produkter, da vi har bevis på det giver den ønskede effekt. Alkemies produkter er ikke testet på dyr, økologiske, vegetariske og veganske.

Dermaroller
Cosmeticom sælger dermaroller til slutkunder, så alle kan vedligeholde de gode resultater fra klinikkernes behandlinger. Vi har særligt, organisk serum til alle hudtyper.

Dermaroller sælges med forskellige nåletyper og længder: 0,25 mm, 0,5 mm, 0,75 mm, 1 mm, 1,5 mm (Der sælges dermaroller med længere nåle til professionelle).

be in blossom
be in blossom er ultimativ hudpleje udviklet helt specielt til mænd. Hvert be in blossom produkt består af flere aktive ingredienser af højeste kvalitet – En fusion for optimal effektivitet, der udløser multilevel effekt. be in blossom produkterne er udviklet ud fra højteknologiske formularer. Be in blossom er ikke testet på dyr, økologisk og vegansk.

MomMe
MomMe serien er et signifikant gennembrud indenfor pleje til babyer og børn. MomMe er udviklet til sensitiv hud, der behøver øjeblikkelig hjælp og særlig pleje: eks. Børn med allergier, børneeksem, selv de mest sarte og krævende hudtyper kan bruge MomMe. MomMe serien består af skånsomme produkter til mor og barn. Produkterne er Økologiske, ikke testet på dyr, ingredienserne er ECOCERT certificerede, flere af produkterne er desuden veganske og vegetariske.