Bliv medlem af DKF

Dansk Kosmetolog Forening (DKF) har eksisteret siden 1957 - og er en brancheorganisation, der repræsenterer interesserne for den professionelle skønhedsindustris Fagfolk – Kosmetologer/Kosmetikere/Hudterapeuter samt specialerne Makeup-artist, Negleteknikker, Stylist, Micropigmentist, SPA/Wellness medarbejder samt leverandører til branchen. DKF kæmper for at gøre vores branche god, seriøs og i toppen hvad angår kvalitet, uddannelse og meget mere. Det kan ikke gøres uden støtte fra vores medlemmer, derfor opfordrer vi alle der er i eller har tilknytning til skønhedsbranchen til at være medlem af DKF.

DKF’s formål er

 • At virke for fremme af samarbejde medlemmerne imellem
 • At varetage standens interesser
 • At være medlemmernes talerør over for myndighederne
 • At arrangere fælles aktiviteter såsom messe, div. kurser samt foredrag
 • At fremme og højne standarden inden for branchen.
 • At tilbyde business-værktøjer, rådgivning, netværk
 • At forbedre uddannelse og branchen som helhed

Som medlem af DKF, får du bl.a. tilgang til en masse fordele:

 • DKF tilbyder årligt en række kurser, som er helt gratis at deltage i eller du får store medlemsrabatter.
 • Du får rabat på deltagergebyr til DM i Make-up eller Negledesign, som afholdes en gang om året.
 • Du får gratis entré på DKF forårskongres, med gratis medlemsmiddag.
 • Du har gratis log-in på medlemssiden på www.dkfnet.dk
 • Du modtager vores brancheblad 4-5 gange årligt, med masser af spændende artikler omkring vores fag.
 • Du har mulighed for at opnå rabatter hos mange af leverandørerne, tjek listen over firmaer på www.dkfnet.dk
 • Du har mulighed for at få tilknyttet en Sundhedssikring til favorabel pris.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem af DKF er du først og fremmest med til at støtte op omkring din branche og dermed levevej. Som medlem kan du deltage på den årlige BEAUTY messe GRATIS. De fleste af de kurser DKF arrangerer, er gratis for medlemmer eller også er der stor rabat at hente. Mange af vores leverandører til branchen yder ekstra rabat til DKF medlemmer.

DIN PERSONLIGE UDVI KLING

DKF interesserer sig for din karrieres udvikling. At arbejde i skønhedsbranchen er et livslangt uddannelses forløb. DKF er med til at orienterer dig om nye tendenser og trends og udkommer 4-5 gange årligt med Branchemagasinet ESTHETIQUE - her kan du læse diverse fagrelaterede artikler og holde dig ajour med, hvad der rører sig inden for vores fag.

DU ER MED TIL AT BESTEMME

Hvert år afholder DKF generalforsamling for medlemmer. Her vælges en bestyrelse, der består af 5 personer, bestående af kosmetologer og interessenter i branchen. Bestyrelsens opgave er, at varetage foreningens interesser, hvilke også er dine interesser. Alle medlemmer har mulighed for at stille op til valg for én 2 års periode. Du kan være med til at præge ESHETIQUE - Vi er altid åbne for nye forslag og input. DET ER DIT BLAD.

DIN SUNDHED

Sygdom gør os sårbare og er der noget vi vægter højt hos DKF er det sundhed og velvære, så hvorfor vente på behandling? Det sidste du har brug for, hvis du bliver syg, er at slås mod lange offentlige ventelister. DKF har indgået et samarbejde med Mølholm Sundhedssikringen. Som medlem af DKF har du mulighed for gennem os, at tegne en Sundhedssikring. Det kan godt betale sig idet du gennem DKF sparer over 1000,- kr. end hvis du skulle ud og tegne en sådan selv!

BESKYTTEL SE AF VORES BRANCHE

Til tider er der ekstra stor interesse omkring skønhedsbranchen, eks. omkring uddannelse indenfor faget eller omkring behandlinger og produkter der bruges i denne branche. Disse sager havner ofte på vores bord, og i værste tilfælde på ministrenes borde eller i sundhedsstyrelsen og rammer derved alle i branchen, også de der arbejder seriøst. DKF's mål er at højne standarden Og samle alle med tilknytning til branchen og varetage vores fælles interesser. Vi bekymrer os om Vores profession. Gennem årene har DKF været branchens bindeled til de offentlige myndigheder og har kæmpet mange sager, der sluttelig kommer alle i branchen til gode.

SELVSTÆNDIG

Hvis du er selvstændig (klinikejer eller freelance) og medlem af DKF, så kan vi tilbyde dig Danmarks absolut bedste pensionspakke:

Særlige fordele for pensionsordning,
Fordels-pension :

 • DK`s bedste pensionspakke kun til selvstændige
 • Super fleksibel, hvor man indenfor rammerne selv kan sammensætte ordningen
 • Kraftigt udvidede forsikringsdækninger til ultra lave priser
 • Topdanmark har over de sidste 10 år haft nogle af DK´s afkast på pensionsopsparingen
 • Nogle af Danmark`s laveste administrationsomkostninger på ordningen, selv i sammenligning med hvad nogle af DK`s største firmaer betaler i administration for deres flere tusinde medarbejdere. Jo lavere administrationsomkostninger, jo mere sparet op til pension og jo mere udbetalt på pensionstidspunktet
 • Meget få helbredsoplysninger for at komme ind i ordningen.

DKF PORTAL (dkfnet.dk)

DKF har sin egen web portal, her kan du læse om bl.a. den årlige BEAUTY messe, holde dig ajour med seneste nyt i branchen, logge dig ind med dit medlemsnummer og finde mange nyttige oplysninger, søge efter nyt job, personale, købe og sælge div. brugt klinikudstyr – og som medlem er det ganske GRATIS

FACEBOOK

DKF har også sin egen FACEBOOK side, her kan du møde dine kollegaer i branchen, udveksle viden, søge job og meget andet. Meld dig til med det samme. DKF's facebooksider kan du finde HER

klik her og se de mange fordele

MEDLEMSKONTIGENT
Størrelsen af medlemskontingent og indmeldelsesgebyr fastsættes hvert år på generalforsamlingen og opkræves 2 gange årligt med betaling forud for hvert halvår.

DKF's årlige kontigent koster kun kr. 1.600,00.
Beløbet opkræves af 2 halvårlige rater á kr. 800,00
(pensionister og passive medlemmer kr. 250,00)
Indmeldelses gebyr kr. 250.- (dette er et engangsgebyr)

Kontigent for elever er kun kr. 250.-, der dækker registrering samt medlemsskab for hele elevperioden (elever betaler ikke indmeldelsesgebyr). Beløbet opkræves ved indmeldelsen. Når elevens uddannelse afsluttes overgår eleven automatisk til fuldgyldigt medlem, med dertil tilhørende fordele - medmindre DKF medlemsskab opsiges.

Den attraktive sundhedssikring der tegnes gennem DKF koster kun kr. 1.899,00 årligt. Elever har gratis medlemsskab af DKF, dog skal eleven betale for sundhedssikring, hvis denne tilvælges.

Ønsker du at blive medlem af DKF, udfyld da en af de formularer, der passer til dig - elev, ansat eller klinik indehaver. Du vil herefter modtage opkrævningen på dit medlemsskab.

For alle medlemsskaber gælder det, at man skal have været medlem minimum 1 år for at drage fordel af BEAUTY messens medlemsfordele.

For leverandører til branchen har DKF et SERVICEmedlemsskab. Med dette kan der opnås rabatter på annoncer i branchebladet ESTHETIQUE samt rabat på den årlige BEAUTY messen og mange flere fordele.

Sundhedssikring

Særlige fordele ved sundhedsforsikringen: den løber helt til 70 år, behandlingsgaranti indenfor 10 dage, tegnes uden helbredsmæssige oplysninger, dækning op til kr. 1.800.000/år, den mest omfattende dækning på markedet, fysioterapi, kiropraktor, psykolog, forundersøgelse samt operation - læs mere om sundhedssikringen HER

Fordels pension

Hvis du er selvstændig (klinikejer eller freelance) og medlem af DKF, så kan vi tilbyde dig Danmarks absolut bedste pensionspakke - læs mere HER