LASH BAR PRO
Store Kongensgade 14, 2.sal  
1264 Copenhagen

Telefon 61 61 88 88
www.lashbarpro.com

LASH BAR PRO: DISTRIBUTION AF PROFESSIONELLE PRODUKTER TIL LASH EXTENSIONS, LASH & BROW LIFT SAMT BROW STYLING

Lash Bar Pro, tidligere Blink Nordic, har siden 2011 solgt professionelle produkter i høj kvalitet til Lash Extensions, Lash & Brow Lift samt Brow Styling til stylister i hele Norden.

Blandt vores højkvalitets brands er blandt andet Koreanske BL Lashes, der har konsolideret sig som en af verdens førende producenter af alt til Eyelash Extensions, og forhandles i mere end 70 lande. Derudover forhandler vi den fantastiske bryns serie Kelley Baker Brows fra Los Angeles Californien, den praktiske og smukke Wax Orb, samt de højteknologiske LED lamper fra Glamcor der benyttes af makeup artister, bloggere og kendisser verden over! 

Dertil har vi udviklet vores eget brand Aspire by Lash Bar, der er en serie af nøje udvalgte og gennemarbejdede produkter, med særligt fokus på kvalitet og bæredygtighed. Serien indeholder blandt andet vores Keratin Lift serie, der kan benyttes til både vipper og bryn, sterilizer der fjerner 99,9% af alle bakterier fra dine redskaber på kun 59 sekunder, Lash Box med 10 indbyggede vippeplader, praktisk og smuk børste serie samt meget mere.

Fokus for alle vores produkter ligger på eksklusivitet og kompromisløs kvalitet. Du kan finde vores populære produkter på vores webshop: www.lashbarpro.com

Ønsker du at høre mere, har spørgsmål, eller er interesseret i at forhandle vores produkter, så kontakt os på contact@lashbarpro.com eller ring til os i hverdage
fra 9:00-15:00 på +45 61 61 88 88.