BLINK NORDIC: DISTRIBUTION AF PROFESSIONELLE PRODUKTER TIL LASH EXTENSIONS, LASH LIFT & BRYN STYLING

Vi har siden 2011 udviklet vores b2b distributions virksomhed i hjertet at København. Herfra distribuerer vi produkter til mange af Nordens professionelle vippe- og bryn stylister. Vi er selv uddannede vippeteknikere, som ved hjælp af utallige tests sætter en ære i at finde og udvikle professionelle produkter til konkurrencedygtige priser.

BRANDS: Aspire by Lash Bar, BL Lashes, Kelley Baker Brows, Glamcor, Chrissanthie, The ORB, Bella, mfl. 

Vores højkvalitets vippe- og bryn extensions produkter fra det Koreanske BL Lashes, har konsolideret sig som en af verdens førende producenter på området og forhandles i mere end 70 lande. Vi forhandler også den fantastiske bryns serie Kelley Baker Brows fra Los Angeles Californien, den praktiske & smukke Wax Orb, samt de lækre LED lamper fra Glamcor der benyttes af makeup artister, bloggere samt kendisser verden over! Vores nyeste tilføjede brand i rækken, er Aspire by Lash Bar der er udviklet af Rikke Steenskov Udengaard, ejer af både Blink Nordic, Lash Bar Academy og Lash Bar Copenhagen. Aspire består af en række højkvalitets tilbehørs-produkter til Lash Extensions. 

Fokus ligger på eksklusivitet og kompromisløs kvalitet. Du kan finde vores populære produkter på vores skandinaviske webshop: WWW.BLINKNORDIC.COM

Ønsker du at høre mere, har spørgsmål eller er interesseret i at forhandle disse, så kontakt os på blink@beautygroup.dk eller ring til os i hverdage fra 9:00 - 14:00 på +45 61 61 88 88.