Helle Bach

FORMAND
Helle Bach er en af de mest erfarne og rutinerede hudterapeuter, vi har herhjemme. En solid baggrund af uddannelser inden for faget samt en række egne klinikker, førte Helle frem til, at hun i dag er agent for Medex Bio Science Cosmetics i hele Skandinavien. Gennem en lang årrække har Helle varetaget at uddanne og videreuddanne et stort antal kosmetologer landet over, og det var netop hendes passion og interesse for at viderebringe den gode uddannelse og udvikle faget, der blev startskuddet til at træde ind i DKF’s bestyrelse som næstformand i 2011. 

Jes Dam

Økonomi, IT og Esthetique
Jeg har været en del af DKF's bestyrelse siden 2002 og syntes skønhedsbranchen er en spændende branche at være en del af. Til daglig sidder jeg i en stilling som salgschef i IT branchen. Jeg har solid erfaring indenfor salg og et rigtig godt kendskab til forskellige forretningsområder.

Morten Weber

Founder af CBIT A/S – Software og booking til Personlig pleje samt aktiv i bestyrelsen siden 2012. Har været en del af skønhedsbranchen siden 1999 og aktivt prøvet at bygge kliniker op, stiftet bekendtskab med alle dele af driften i en klinik. Afholder kurser i klinik drift, samt forretningsoptimering af skønhedsklinikker. Sidder i dag som salgsdirektør og ejer af en virksomhed som er dybt involveret i Wellness branchen.

Tanya Bryde Simonsen

Uddannet kosmetolog og har haft egne klinikker de sidste 11 år. Vil gerne være med til at præge DKF så det bliver en forening man bare MÅ være medlem af! En forening der både giver medlems-fordele men som også skal styrke og fremme samarbejdet i vores branche.

Maggie Sommer Lundsteen

Bestyrelsesmed siden april 2018