Helle Bach

FORMAND
Helle Bach er en af de mest erfarne og rutinerede hudterapeuter, vi har herhjemme. En solid baggrund af uddannelser inden for faget samt en række egne klinikker, førte Helle frem til, at hun i dag er agent for Medex Bio Science Cosmetics i hele Skandinavien. Gennem en lang årrække har Helle varetaget at uddanne og videreuddanne et stort antal kosmetologer landet over, og det var netop hendes passion og interesse for at viderebringe den gode uddannelse og udvikle faget, der blev startskuddet til at træde ind i DKF’s bestyrelse som næstformand i 2011. 

Jes Dam

Næstformand, Økonomi og Esthetique
Jeg har været en del af DKF's bestyrelse siden 2002 og syntes skønhedsbranchen er en spændende branche at være en del af. Til daglig sidder jeg i en stilling som salgschef i IT branchen. Jeg har solid erfaring indenfor salg og et rigtig godt kendskab til forskellige forretningsområder.

Morten Weber

Ansvarlig for IT
Founder af CBIT A/S – Software og booking til Personlig pleje samt aktiv i bestyrelsen siden 2012. Har været en del af skønhedsbranchen siden 1999 og aktivt prøvet at bygge kliniker op, stiftet bekendtskab med alle dele af driften i en klinik. Afholder kurser i klinik drift, samt forretningsoptimering af skønhedsklinikker. Sidder i dag som salgsdirektør og ejer af en virksomhed som er dybt involveret i Wellness branchen.

Maggie Sommer Lundsteen

Ansvarlig for negle og vipper
Uddannet kosmetolog, vippetekniker og negletekniker.
Jeg har hjulpet Dansk Kosmetolog Forening med den årlige Beauty messe siden 2009 og har siden 2016 haft ansvar for alle neglekonkurrencerne. Blevet valgt ind i DKF's bestyrelse i april 2018. Har arbejdet i brancen siden 2009 og har egen klinik i Bagsværd. Jeg brænder for faget og har aldrig kunne forstille mig at lave andet. Negle og vipper er min store passion og jeg arbejder på højtryk for at højne og styrke branchen.

Charlotte Thomsen

Uddannet kosmetolog og uddannet vippeteknikker, og har siden arbejdet inden for beauty branchen. Jeg har erfaring indenfor detailhandel, som promoter i Københavns lufthavn i Taxfree for forskellige beauty/kosmetik produkter samt stået som counter manager for Shiseido i Illum, som sælger og behandler. Derudover har jeg en del erfaring som behandler fra hudpleje/skønheds klinikker. Jeg har arbejdet hos Medex Insitute Copenhagen hvor jeg stadig er i dag og GO Beauty som kosmetolog, vippeteknikker og med Shellac. Derudover har jeg  også erfaring, som underviser på kosmetolog skoler og som behandler på cosmetic hospital Aleris Hamlet.