BEAUTY14
Danmarks største event for den professionelle skønhedsbranche.

Den 8. og 9. marts 2014

Radisson BLU Falkonér hotel
Falkonér Allé 9
2000 Frederiksberg C

Pris for indgang kr. 130,-
Elever kr. 60,- og medlemmer af DKF er gratis. Indgangsbilletten gælder til begge dage.

åbningstider:
Lørdag den 8. marts 2014
kl. 13.00 - 18.00
(NAILS område 10.00 - 18.00)

Søndag den 9. marts 2014
kl. 10.00 - 18.00

Ovennævnte åbningstider er gældende for udstillingsområdet. DM i Make-up der afholdes lørdag den 8. marts 2014 vil gå ud over denne tid. Derudover vil der blive afholdt fest og afterparty lørdag aften, med middag, live musik af kendt band efterfuldt af dj, der spiller op til dans og hygge med dine kollegaer og leverandører - dette kræver særskilt billet.

2 forrygende dage i skønhedens tegn

Der er forår i luften, og det betyder i hvert fald en ting: Alle professionelle leverandører og udøvere i skønhedsbranchen er klar til to forrygende messedage.
Her kan vi blandt andet præsentere et helt nyt negleområde, flere nye spændende danmarksmesterskaber - og alt det NYE.

Over 100 udstillings stande lover masser af aktiviteter, både i Speakers Corner og på standene, hvor du kan finde inspiration, se de nyeste teknikker, lære nye leverandører at kende og få hilst på kolleger fra nær og fjern.  Dufte, røre, prøve, se. Du kan følge DM i make-up på storskærm og få inspiration til dit eget arbejde, og så har vi indrettet en Bloggerslounge, hvor Selectedbloggers vil blogge direkte fra BEAUTY14. Vi fra DKF har lagt kræfter i igen i år, for at give dig de bedste bud på, hvad kunderne gerne vil ha’ i løbet af de kommende år.

 Lørdag aften spiller Sweethearts op til Grand Prix, og dress/styling-code er ”Too much is not enough”. Vi ses!

Tilmeld Grand Prix Party Beauty14 messe tillæg
BEAUTY14 transport og overnatning BEAUTY14 mød disse udstillere BEAUTY14 konkurrencer BEAUTY14 foredrag og workshops BEAUTY14 vil du udstille

BEAUTY14

Klik på kortet og se hvor BEAUTY14 afholdes