Beauty18

BEAUTY18

afholdes den 3. og 4. marts 2018
Øksnehallen, Halvtorvet 11, København

Ved BEAUTY18 afholdes også de officielle danmarksmesterskaber i Makeup, Negle og Vipper.

Gå direkte til BEAUTY18 hjemmeside HER >>>

DKF er stolte af at præsentere årets ultimative skønhedsevent, den 3. marts 2018 klipper vi snoren over til 2 dage med det ypperligste indenfor den professionelle skønhedsbranche.

Er du interesseret i at opdage nye produkter, udstyr og service løsninger til skønhedsbranchen? Er du interesseret i at møde de førende leverandører, møde nye forretningsmuligheder og holde dig up-to-date omkring nye trends og innovative idéer indenfor skønhed og wellness? …så kan du ikke komme udenom BEAUTY18, den største og ledende årlige skønhedsevent for den professionelle skønheds-og wellness branche.

BEAUTY18 er den største fagmesse for skønhedsbranchen med over 100 stande.
Den eneste skønhedsevent, hvor alle sektorer indenfor skønhedsindustrien samles under et tag hudpleje, negle, make-up, service, spa, wellness m.m.

Åbningstider:
Lørdag den 3. marts 2018
kl. 10.00 - 17.00

Søndag den 4. marts 2018
kl. 10.00 - 17.00

Ovennævnte åbningstider er gældende for udstillingsområdet. Derudover vil der blive afholdt fest og afterparty lørdag aften, med middag, live musik, efterfuldt af dj, der spiller op til dans og hygge med dine kollegaer og leverandører - dette kræver særskilt billet.