I week-enden den 2. og 3. marts 2013 afholdte Dansk Kosmetolog Forening den årlige forårskongres, BEAUTY13 på Radisson SAS Falkoner Hotel. Igen i år var der over 100 stande fyldt med udstillere der præsenterer det sidste nye på markedet. Dette er stedet hvor du kan finde "det bedste af det bedste" og alle de spændende nyheder i skønhedsbranchen og udstillerne var igen medvirkende til at dette igen var en stor succes.

Plakat Beauty13
Billeder BEAUTY13

BEAUTY13

Her kan du se en masse stemningsbilleder fra BEAUTY13

Se billeder

Ønsker du at udstille på BEAUTY14 ?

Over 100 udstillingsstande med branchens leverandører, giver deres bud på nye trends, tip og tricks. Gratis spændende lærerige workshops og underholdende foredrag. Alt dette er helt klart med til at gøre DKF Kongres til den hotteste fagmesse indenfor skønhedsbranchen.
DESTISTATION SKØNHED Marts 2013
Vil du vide mere om at udstille på BEAUTY13, så kan du downloade udstiller informationen og dette års program under denne tekst!
 

DM i Make-up

DM i Make-up 2013

I mere end 30 år har Dansk Kosmetolog Forening været vært for De Danske Mesterskaber i make-up, og vi er stolte af at kunne sige at mesterskaberne har været startskuddet for mange af vores kendte Makeup artister her i Danmark.

Den 2.-3. marts 2013 afholdtes danmarksmesterskabet i make-up 2013. Mesterskabet blev afholdt på Dansk Kosmetolog Forenings årlige skønhedsevent BEAUTY13 og temaet var i år "SUMMER IN THE CITY".

Resultatet blev som følger:
1. Maria Vesti Øtoft
2. Lasse Bo Nielsen
3. Ninna Arvad Bännäng

Konferencier under hele konkurrencen var Natasja Crone

Hovedsponsor ved DM i Make-up 2013 var YOUNGBLOOD

Nedenstående kan du klikke dig ind og se billeder af Maria's smukke resultat, samt yderligere billeder fra konkurrencen.

Billederne venlist udlånt af fotofyn.dk

Se billeder

Drømmer du også om en karriere som professionel makeup artist! Kan Du Slå dit navn fast i branchen ved at deltage i det Danske Makeup Mesterskab der igen afholdes i marts 2014. Herunder kan du downloade beskrivelsen der blev brugt til dette års tema, program for dagen samt regler - så kan du læse lidt om hvad du skal forberede dig på.
 

DM i Negle

DM i Negle

På BEAUTY13 afholdtes også de årlige mesterskaber DM i Negle, men i år som noget nyt blev konkurrencen inddelt i professionelle og begyndere. Resultaterne blev som følger:

Gelé professionel:
1. Christina Juel Erichsen

Gelé begynder:
1. Maggie Sommer

Acryl professionel:
1. Majken Frandsen
2. Helle Ladefoged Vammen
3. Paw Pedersen

Acryl begynder:
1. Christina D.D. Pedersen

Udover de klassiske neglekonkurrencer afholdtes og mesterskaber i Soak Off Gel Manicure, for andet år i træk. Resultaterne blev som følger:

1. Anamarija Saric
2. Helle Ladefoged Vammen
3. Silke Buchardt

Se billeder

Drømmer du også om at vinde neglemesterskaber! Kan Du Slå dit navn fast i branchen ved at deltage i de Danske negle mesterskaber der igen afholdes i marts 2014. Herunder kan du downloade beskrivelsen der blev brugt til dette års mesterskaber, program for dagen samt regler - så kan du læse lidt om hvad du skal forberede dig på.