Beauteena

YOU CAN BE A PROFESSIONAL

Hænderne giver udtryk for hele kroppens sensualitet og da vi gerne udtrykker os individuelt, tilbyder Beauteena et komplet program indenfor negleteknik, naturlige negle samt pleje af hænder og negle.

Beauteena henvender sig til professionelle negleteknikere, har oprindelse i Tyskland og sælger sine produkter over det meste af Europa.

Hvordan er Beauteena kommet til Danmark???

Jeg er blev uddannet hos Saremco Deutschland i 1998, som i 2008 ændrede navn til Beauteena. I 2009 flyttede jeg til Danmark, hvor jeg, efter et års barsel, har fungeret som agent for Beauteena i Danmark.

Jeg har siden 1998 arbejdet med Beauteena og har udelukkende gode erfaringer med produkterne. Jeg er ikke i tvivl om at kvaliteten på Beauteenas produkter, vil overbevise dig om at det er det rigtige for dig. Det store udvalg af geleer giver dig en lang række af muligheder og perfekte resultater.

Vi tilbyder desuden kurser til  certificeret negletekniker, begynder eller øvet, samt nailart seminarer. Kurser afholdes i din egen klinik, hvor vores instruktør kommer og underviser i både teori og praksis. Læs mere på http://www.beauteena.info/en/Education-Training/ ( i øjeblikket kun på tysk).