Dream of Luxury ...

Enhver, der kender til den eksklusive drøm, om det ydre, kan nu glæde sig.  Hvor mange gange har man taget sig selv i, at se på sin hånd og så tænke ups.. for så at ”gemme” sine hænder, for resten af dagen? Hvor mange gange i løbet af dagen er dine hænder blotte. Du rækker hånden frem, og siger goddag til mennesker du møder. Dine hænder er blottet, stort set hele dagen.

Her går kvaliteten forrest. De tilbyder deres kunder produkter som ikke bare er topklasse men også topkvalificeret betjening fra skønhedseksperter, der er specielt uddannet fra alessandro International Akademi. Du er sikker på at modtage første klasse service, og omspændende knowhow når du betjenes af alessandro, du kan trygt række hånden frem.

I mere end 20 år er Alessandro international blevet betragtet som synonym med perfekt hånd og negle pleje, og det højeste kvalitets niveau og fornyelser. Utallige skønhedspriser bekræfter at alessandro International er en international førende specialist indenfor smukke hænder og velplejede fødder. Globalt besidder Alessandro international ubetinget en top position. Med et stort omspændende produkt og service niveau. Mere end 2000 produkter indenfor negle ekstensions, hånd og neglepleje, så vel som fod kosmetik af højeste kvalitet fortsætter med at vinde kunder I mere end 50 lande.

alessandro akademi tilbyder negle stylist kursus til alle behov – begynder som øvet – nailart kursus på alessandro akademi er på højt plan, alle vores undervisere er uddannet hos Frank Schaberle der er en af de mest succes fulde negle stylister i verden.

Vi forhandler også Lash Perfect der er  vippe extension på et kvalitets mæssigt højt niveau. Vi tilbyder kursus i vippe extension.

Su-do spray tan det er naturligt spraytan system findes i transportabel og stationær – med rigtig flotte farver 8%-10%-12% og 16%, Su-do er uden parfume og parabener, har dog alligevel en skøn duft – fedter ikke. Vi tilbyder kursus i spray tan.

Nee Makeup Milano – Vi fører make up fra Nee makeup der er professionelt makeup til professionelle.

alessandro kursus afholdes i Randers – Vejle og København se mere på: http://www.alessandro.dk/alessandro-akademi---traening/

Besøg os på www.alessandro.dk eller følg os på facebook