DANSK KOSMETOLOG FORENING


HVEM ER VI
Dansk Kosmetolog Forening DKF er en landsdækkende uafhængig brancheforening for alle, der har tilknytning til skønhedsbranchen Kosmetologer, Kosmetiker, Hudterapeuter, samt specialerne Make-up artist, Stylist, Negleteknikker, Micropigmentist, IPL og Spa/Wellness.

FORENINGENS FORMÅL
er iflg. vedtægterne at samle Kosmetologer, Kosmetikere samt andre med tilknytning til branchen og varetage standens interesser i såvel indland som udland. At virke for fremme af samarbejde medlemmerne imellem og være medlemmernes taler overfor myndighederne.

At arrangere fælles salgsfremmende aktiviteter såsom udstillinger, kongresser, messer og lignende. At holde sig ajourført med samt koordinere og distribuere nyheder fra indland og udland.

BESKYTTELSE AF VORES BRANCHE
Til tider er der stort røre omkring skønhedsbranchen i diverse medier omkring dårlig uddannelse indenfor faget eller fuldstændig mangel på uddannelse af de personer, der udfører behandlingerne. Disse sager havner ofte på vores bord, og i værste tilfælde på ministerens borde eller i sundhedsstyrelsen og rammer derved alle i branchen, også de der arbejder seriøst. Vores mål er at højne standarden og samle alle med tilknytning til branchen og vare tage vores fælles interesser.
Vi bekymrer os om vores profession. Gennem årene har DKF været branchens bindeled til de offentlige myndigheder og har kæmpet med mange sager, der sluttelig kommer alle i branchen til gode.

DIN PERSONLIGE UDVIKLING
DKF interesserer sig for din karrieres udvikling. At arbejde i skønhedsbranchen betyder et livslangt uddannelses forløb. DKF er med til at orientere Dig om de nyeste tendenser og trends. Vi lytter gerne til vores medlemmers ønsker om forbedringer, idéer, videre uddannelser og kurser.

følg DKF på facebook Bestil din DKF nål